Tényleg igaz, hogyha nincs kint külföldön ismerősöm, akkor öngyilkosság kimenni dolgozni, ha nem beszélem perfekt a nyelvet? Milyen szintű nyelvtudás kell kinti munkavállaláshoz?
"A diplomamunkámat már 1,5 éve képtelen vagyok megírni "
- de miért? Miért?? Milyen szak? Mi a téma? Nem tudsz segítséget kérni?? Szedd össze magad! Így wc takarítás a maximum, amit elérhetsz, és itthon se sokkal többet
Nyelvtudás nélkül is tudsz kint mosogatni, háromszor annyit kapsz mint itthon, cserébe ötször annyi a kinti lakhatás, tehát semmit nem nyersz.
Szedd össze magad, fejezd be az iskolát, aztán keress munkát itthon. Megjegyzem szépen meg lehet élni már itthon is diploma nélkül is.
Nézzük a tényeket:
- nem beszélsz semmilyen nyelvet
- képtelen vagy önállóan gondolkodni (ennél több nem kell egy szakdogához)
- alkalmatlan vagy a fizikai munkára
- lusta vagy
Melyik munkaadó nem kapkod egy ilyen emberért? Akár itthon, akár külföldön.
Jó lenne már felfogni, hogy kint sem osztják ingyen a milliókat. Vagy olyan munkát kell elvállalni, ami a kintieknek büdös (de ugye az neked is az, ahogy írod), vagy olyanhoz kell érteni, amihez ott kevesen (te meg semmihez sem értek).
Szóval ha csak nem indul Britain's got looser vetélkedő, akkor neked ott sem terem sok babér.
Tanulj itthon vmi szakmát.
"Vagy olyan munkát kell elvállalni, ami a kintieknek büdös (de ugye az neked is az, ahogy írod)"
Idéznék kérlek, hogy hol írtam azt, hogy büdös a munka? Azt írtam, hogy nehéz fizikai munkát nem tudok végezni, de a raktáros/pakolásos munkától kezdve a mosogatáson át a takarításig mindent tudok végezni.
"Tanulj itthon vmi szakmát."
Az megint 3 év. Addig ki fog eltartani és miből fogok élni felnőtt esti képzés (25 elmúltam) mellett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!