Szerintetek is több az olyan öngyilkos, aki a tette előtt sose gondolt rá, mint az olyan aki folyamatosan szuicid hajlammal küzdött?
Figyelt kérdés
Rengeteg ember osztja, hogy meg akar halni, vagdossák magukat, szuicid hajlamaik vannak stb.
Ennek ellenére nem ők ölik meg magukat, hanem azok akiknél semmi előjele sincs. Valami megtörik bennük, és döntenek a sorsukról.
2019. aug. 25. 21:07
1/14 anonim válasza:
Attól hogy kívül nem látszik nem lehet arra gondolni?
2/14 anonim válasza:
Nem olvastam statisztikákat de én is így gondolom. Aki "vagdossa" magát az nem akar meghalni, csak figyelemfelkeltés meg önsanyargatás szerintem.
3/14 anonim válasza:
Sokszor eszembe jutott már. 4 éve teljesen tönkre ment az életem egy tragédia miatt. Mellé most jött egy betegség is ami nem fog kímélni. Volt ismerős akiről nem gondoltam volna de felvágta az ereit. Nem sikerült neki. Az biztos, hogy én csak egyszer fogom megtenni ha már nem tudok kitartani. Nem fogom elcseszni.
4/14 A kérdező kommentje:
#1 Jogos. Azokra gondoltam, hogy akik folyamatosan mondják, kevesebb esetben teszik meg, mint azok akiktől sose hallod.
2019. aug. 25. 21:21
5/14 anonim válasza:
Azok osztanak meg ilyeneket akik csak sajnáltatni akarják magukat. Akinek tényleg problémái vannak az általában csöndben marad és titkolja. A szuicid hajlamú embereknek ez is egyfajta szégyen.
6/14 anonim válasza:
Nekem is kész tervem van, pedig senki nem gondolná rólam.
Még várom az utolsó cseppet...
7/14 anonim válasza:
Ahelyett hogy várnád az utolsó cseppet talán tegyél valamit hogy javuljon az életed minősége...
Üdv egy másik 72%
8/14 anonim válasza:
Kedves vagy, de hosszú a történet, meg már el is fáradtam.
Nm vagyok fiatal.
9/14 anonim válasza:
Én nem öngyilkos hajlamú vagyok,csak nekem mindegy hogy mikor halok meg.Néha elviselhetetlen a létezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!