Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tényleg igaz, hogyha nincs...

Tényleg igaz, hogyha nincs kint külföldön ismerősöm, akkor öngyilkosság kimenni dolgozni, ha nem beszélem perfekt a nyelvet? Milyen szintű nyelvtudás kell kinti munkavállaláshoz?

Figyelt kérdés
Angolból van egy nagy nehezen összeszedett B2-es papírom (amit már felejtettem) és semmilyen külföldi ismerősöm nincs. A diplomamunkámat már 1,5 éve képtelen vagyok megírni és lehetséges, hogy soha nem lesz emiatt diplomám emiatt pedig itthon semmi lehetőségem nem lesz dolgozni, mert fizikálisan is gyenge vagyok és diploma hiányában semmi szakmám nincs. Az egyetlen út a külföldi munkavállalás, csak ahogy említettem se ismerős, se nyelvtudás. Vagy egy gyenge B1-el már belefoghatok minden-mindegy alapon ha már a puszta létezésem a tét? Mit tudnátok nekem javasolni, mert félek, hogy hajléktalan leszek?😢

2019. okt. 4. 18:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Kivéve, ha szállodába megy mosogatni, ahol kap ingyen szállást és ellátást."

Ezen mi 17%-os hasznosság? Osztrák hotelekben bevett szokás, hogy van ingyen ellátás és szállás.

2019. okt. 7. 17:20
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha a fizikai munka nem megy, diplomad meg nincs akkor mit csinalnal kulfoldon?

Nyelvtudas nelkul csak kihasznalnak es a mosogatok, takaritok nagyon keveset kapnak.

2019. okt. 9. 03:34
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

11-es! Az, hogy Magyarországon van egy rakás ember, aki sértve érzi magát, ha ő nem tud/nem mer kimenni külföldre, emiatt megszületett a mese, hogy "külföldönannyiradrágaszálláshogynemérimeg" az, hogy rengeteg munkahely alapból ad neked 100 euróért saját szobát, azt kimondani tilos, az nem igaz. (szerintük)

nézd meg a 4-es választ jegyző jóembert, 81%-on a válasza, 81%-on! Olvasd már el mekkora hülyeségeket ír, hogy ötször annyiba kerül. :-DDDDDDDDDDDDD

Ez a gyerek életében nem volt külföldön! Ez egy vicc, és ezt az ökörséget fölpontozzák 81%-ra!!!

2019. okt. 10. 12:56
 14/15 anonim ***** válasza:

Kell jobb bizonyíték arra, mait írtam, mint az én válaszom 0%-a? :-DDDDD

mondom pár szerencsétlen, aki képtelen megtanulni társalgási szinten angolul vagy németül ezért sír meg meséket találni, hogy "annyijadrágaszállás" ők meg sírnak begubózva anyuciék kisszobájában. :-DDDD

2019. okt. 13. 09:05
 15/15 anonim ***** válasza:

Csak, hogy hergeljem picit a valósággal a lúzer FC-t elmesélem, hogy nekem például 100 euróért adtak szobát, egy 3000 eurós fizetés mellé, nem munkásszállón ágyat, hanem saját szobát, hogy belerokkantam én is ezekbe a vállalhatatlanul magas lakhatási tételekbe. :-DDDDD

igaz, ehhez nyelvtudás és szakképzettség/diploma kell, lúzerkák, akik nyolc általánossal és nulla nyelvtudással próbálkoznak, azoknak tényleg nincs ilyen ajánlat.

2019. okt. 13. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!