Tényleg igaz, hogyha nincs kint külföldön ismerősöm, akkor öngyilkosság kimenni dolgozni, ha nem beszélem perfekt a nyelvet? Milyen szintű nyelvtudás kell kinti munkavállaláshoz?
"Kivéve, ha szállodába megy mosogatni, ahol kap ingyen szállást és ellátást."
Ezen mi 17%-os hasznosság? Osztrák hotelekben bevett szokás, hogy van ingyen ellátás és szállás.
Ha a fizikai munka nem megy, diplomad meg nincs akkor mit csinalnal kulfoldon?
Nyelvtudas nelkul csak kihasznalnak es a mosogatok, takaritok nagyon keveset kapnak.
11-es! Az, hogy Magyarországon van egy rakás ember, aki sértve érzi magát, ha ő nem tud/nem mer kimenni külföldre, emiatt megszületett a mese, hogy "külföldönannyiradrágaszálláshogynemérimeg" az, hogy rengeteg munkahely alapból ad neked 100 euróért saját szobát, azt kimondani tilos, az nem igaz. (szerintük)
nézd meg a 4-es választ jegyző jóembert, 81%-on a válasza, 81%-on! Olvasd már el mekkora hülyeségeket ír, hogy ötször annyiba kerül. :-DDDDDDDDDDDDD
Ez a gyerek életében nem volt külföldön! Ez egy vicc, és ezt az ökörséget fölpontozzák 81%-ra!!!
Kell jobb bizonyíték arra, mait írtam, mint az én válaszom 0%-a? :-DDDDD
mondom pár szerencsétlen, aki képtelen megtanulni társalgási szinten angolul vagy németül ezért sír meg meséket találni, hogy "annyijadrágaszállás" ők meg sírnak begubózva anyuciék kisszobájában. :-DDDD
Csak, hogy hergeljem picit a valósággal a lúzer FC-t elmesélem, hogy nekem például 100 euróért adtak szobát, egy 3000 eurós fizetés mellé, nem munkásszállón ágyat, hanem saját szobát, hogy belerokkantam én is ezekbe a vállalhatatlanul magas lakhatási tételekbe. :-DDDDD
igaz, ehhez nyelvtudás és szakképzettség/diploma kell, lúzerkák, akik nyolc általánossal és nulla nyelvtudással próbálkoznak, azoknak tényleg nincs ilyen ajánlat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!