Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Felmondást követően hogy...

Felmondást követően hogy telnek a munkanapok?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy az az egy hónap milyen hangulatban telik, mi van ha nem érkezek pontosan, mennyire szarhatok az egészre? Esetleg ki vehetem arra a hónapra a szabit, vagy azt nem engednék?

2023. febr. 11. 16:04
 1/9 anonim ***** válasza:
57%
Tisztában vagy vele, hogy ez cégenként/projektenként/csapatonként/személyenként eltérő?
2023. febr. 11. 16:11
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem nagyon, első állás.
2023. febr. 11. 16:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hat ha nagyon lazan veszed, lehet inkabb kirugnak.

Jobb a tisztelseg, ne hajtsd tul magad, de ne valj el haraggal.

2023. febr. 11. 16:24
 4/9 anonim ***** válasza:
33%

Az időarányos szabit ki kell adniuk.

Ha nagyon lazára veszed, akkor kaphatsz egy fegyelmit, de sok mindent nem fognak tudni kezdeni. Viszont az ilyen hozzáállás könnyen követi az embert az új helyre is. Lesz ott valaki, aki ismer valakit, elmeséli, hogy milyen voltál.

2023. febr. 11. 16:29
 5/9 anonim ***** válasza:

Időarányos szabadságot ki lehet venni, de egy egész hónap biztos nem jön ki belőle így év elején. A felmondási idő végére raknám ezeket a napokat.

A többit nem tudom.

2023. febr. 12. 06:52
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2023. febr. 12. 11:03
 7/9 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem az a legkorrektebb, ha ugyanúgy csinálsz mindent az időszak végéig. (nekem 3 hónap volt a felmondás egy helyen, na ott már tényleg kezdtem megőrülni a vége fele :D)
2023. febr. 12. 15:30
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Neked kell tudni. Ha alapvetően jó a viszony akkor semmi extra.

Volt olyan, hogy korrekten végigdolgoztam az 1 hónapot és közben az utódomat is tanítgattam.

Ahol meg egy tróger volt a főnök ott csak a szigorú full minimált hoztam.

Elvégeztem a dolgom de nem voltam hajlandó tanítgatni senkit.

2023. febr. 12. 15:55
 9/9 Thunderfairy ***** válasza:
45%
Nagyon nem érdekelne már felmondási időben. Úgye tudod hogy ez gyakorlatilag azt jelenti már hogy nincs munkahelyed? Csak annyi hogy nem mehetsz azonal el. Igy kezeld.
2023. febr. 13. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!