Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit csináljak de komolyan..?

Mit csináljak de komolyan..?

Figyelt kérdés

Nem találok a környéken semmilyen munkát, de már pénzem sincs és kölcsönkérni sem tudok senkitől

Szállásos munkák nem jöhetnek szóba, mivel fogalmam sincs hogy mi lesz ha nem vesznek fel, ottragadok aztán b*szhatom a rezet

Nem tudom mi a rákot csináljak

Számlák gyűlnek és már teljesen kilátástalannak érzem a helyzetet

2023. febr. 7. 13:53
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

Akkor még viszonylag fiatal vagy. Érdemes az önéletrajzodba beleírni hogy regisztrált munkanélküli vagy. Ez egy kis "előny" a munkáltatóknál a felvehető támogatás miatt. Rossz hír az hogy ennek lejárta után (úgy tudom 6 hónap) simán kirúghat.

Nem tudom létezik-e még,de megkérdezheted a munkanélkülibe hogy tanfolyamok nem indulnak-e. Ezek után is jár valamennyi pénz neked,de hiányozni nem szabad és sikeres vizsgádnak kell lenni.

Pár éve még voltak ilyen tanfolyamok,tavaly is indult.

2023. febr. 11. 22:25
 32/36 anonim válasza:

en szuleimmel elek meg sajnos, de szinten nem talalok en sem semmi melot, gyarat esetleg tudok ajanlani de nemtudnal bejarni mert joval arrebb van igy eselytelen, deee

viszont szerintem szarvason a gallicoopba felvennenek fixen

vagy szentandrason is van valami hus feldolgozo vagy mi, ha erdekel utanakerdezek.

19L

2023. márc. 20. 23:43
 33/36 anonim válasza:

baszki Csanadapacat olvastam h ott lakszXD akk mindegy

deigy csongrad megye tavol van szarvastol

2023. márc. 20. 23:45
 34/36 anonim ***** válasza:

Másfél hónap alatt nem sikerült megválaszolni a 6-7-8-at...

Nem akarsz segítséget?

Akkor minek írtad ki a kérdést?

2023. márc. 21. 08:55
 35/36 A kérdező kommentje:
Sikerült munkát találnom :D
2023. márc. 21. 18:02
 36/36 A kérdező kommentje:

Azért nem válaszoltam meg, mert

1 Nincs saját lakásom, mint mondtam, csóró g*ci vagyok!

2 fű nyírás meg gyümölcs szedés télen? 🥲 Mire ezeknek szezonja lesz, 3x éhenhalok

Az emberek itt nem olyan luxusban élnek, hogy fizessenek valakit ablakmosásért..

2023. márc. 21. 18:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!