Mit csináljak de komolyan..?
Nem találok a környéken semmilyen munkát, de már pénzem sincs és kölcsönkérni sem tudok senkitől
Szállásos munkák nem jöhetnek szóba, mivel fogalmam sincs hogy mi lesz ha nem vesznek fel, ottragadok aztán b*szhatom a rezet
Nem tudom mi a rákot csináljak
Számlák gyűlnek és már teljesen kilátástalannak érzem a helyzetet

Akkor még viszonylag fiatal vagy. Érdemes az önéletrajzodba beleírni hogy regisztrált munkanélküli vagy. Ez egy kis "előny" a munkáltatóknál a felvehető támogatás miatt. Rossz hír az hogy ennek lejárta után (úgy tudom 6 hónap) simán kirúghat.
Nem tudom létezik-e még,de megkérdezheted a munkanélkülibe hogy tanfolyamok nem indulnak-e. Ezek után is jár valamennyi pénz neked,de hiányozni nem szabad és sikeres vizsgádnak kell lenni.
Pár éve még voltak ilyen tanfolyamok,tavaly is indult.
en szuleimmel elek meg sajnos, de szinten nem talalok en sem semmi melot, gyarat esetleg tudok ajanlani de nemtudnal bejarni mert joval arrebb van igy eselytelen, deee
viszont szerintem szarvason a gallicoopba felvennenek fixen
vagy szentandrason is van valami hus feldolgozo vagy mi, ha erdekel utanakerdezek.
19L
baszki Csanadapacat olvastam h ott lakszXD akk mindegy
deigy csongrad megye tavol van szarvastol

Másfél hónap alatt nem sikerült megválaszolni a 6-7-8-at...
Nem akarsz segítséget?
Akkor minek írtad ki a kérdést?
Azért nem válaszoltam meg, mert
1 Nincs saját lakásom, mint mondtam, csóró g*ci vagyok!
2 fű nyírás meg gyümölcs szedés télen? 🥲 Mire ezeknek szezonja lesz, 3x éhenhalok
Az emberek itt nem olyan luxusban élnek, hogy fizessenek valakit ablakmosásért..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!