Mit csináljak de komolyan..?
Nem találok a környéken semmilyen munkát, de már pénzem sincs és kölcsönkérni sem tudok senkitől
Szállásos munkák nem jöhetnek szóba, mivel fogalmam sincs hogy mi lesz ha nem vesznek fel, ottragadok aztán b*szhatom a rezet
Nem tudom mi a rákot csináljak
Számlák gyűlnek és már teljesen kilátástalannak érzem a helyzetet

Detto ugyan ez a helyzet nálam.
Melyik város?
Vidéki városokban sajnos ez van. Nálunk a szomszédos városban ( Debrecen ) úgyszint. Vagy pofára mennek és válogatnak mint a húspiacon, bár akkor az ilyen munkáltató miért nem társkeresőre regisztrál? Vagy pedig a tapasztalt kell nekik. De ha sehova nem vesznek fel hogy legyen? 😂
Meg ugye az ismerettség kell még.
Végzettséget szinte alig veszik figyelembe.
Nehéz ez vidéken.. Bár én 25 vagyok,azt mondják a fiataloknak könnyű. Tévednek ahogy körülnézek ilyen csoportokba.
8 általánosom van, érettségi mellett szeretnék dolgozni de egyszerűen lehetetlen
#2 kedvencem
Elvárások:
2-3 év szakmai tapasztalat
Hogy a picsába ha nem vesznek fel?
Van tapasztalatom gyári munkában, operátor voltam és ilyen munkát keresek de mindenhol arcra mennek, pedig nem vagyok rossz munkaerő. Sőt..
Már rohadtul elegem van ebből. Hogy a fenébe fizessek így számlákat? Enni hogy fogok?

El kell menni oda dolgozni, ahol van munka.
Jászberényben, Győrben stb annyi munka van, hogy ukránok, mongolok, kazahok, kirgizek vannak foglalkoztatva
Makón lakok, költözés nem jöhet szóba mert semmi pénzem nincs.
Enni is alig tudok, nemhogy még költözni..

" Becsöngetsz ide-oda, hogy nyírsz füvet leszeded a gyümölcsöt, stb.? Ablakmosás..? "
Ezek per pill rendkívül aktuális munkák.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!