Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit csináljak de komolyan..?

Mit csináljak de komolyan..?

Figyelt kérdés

Nem találok a környéken semmilyen munkát, de már pénzem sincs és kölcsönkérni sem tudok senkitől

Szállásos munkák nem jöhetnek szóba, mivel fogalmam sincs hogy mi lesz ha nem vesznek fel, ottragadok aztán b*szhatom a rezet

Nem tudom mi a rákot csináljak

Számlák gyűlnek és már teljesen kilátástalannak érzem a helyzetet

2023. febr. 7. 13:53
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
87%
Mi a végzettséged? Korábban mit dolgoztál? Hol keresel munkát? Milyen segítségre van szükséged?
2023. febr. 7. 14:02
 2/36 anonim ***** válasza:
86%

Detto ugyan ez a helyzet nálam.

Melyik város?

Vidéki városokban sajnos ez van. Nálunk a szomszédos városban ( Debrecen ) úgyszint. Vagy pofára mennek és válogatnak mint a húspiacon, bár akkor az ilyen munkáltató miért nem társkeresőre regisztrál? Vagy pedig a tapasztalt kell nekik. De ha sehova nem vesznek fel hogy legyen? 😂

Meg ugye az ismerettség kell még.

Végzettséget szinte alig veszik figyelembe.

Nehéz ez vidéken.. Bár én 25 vagyok,azt mondják a fiataloknak könnyű. Tévednek ahogy körülnézek ilyen csoportokba.

2023. febr. 7. 14:20
 3/36 A kérdező kommentje:

8 általánosom van, érettségi mellett szeretnék dolgozni de egyszerűen lehetetlen

#2 kedvencem

Elvárások:

2-3 év szakmai tapasztalat

Hogy a picsába ha nem vesznek fel?

Van tapasztalatom gyári munkában, operátor voltam és ilyen munkát keresek de mindenhol arcra mennek, pedig nem vagyok rossz munkaerő. Sőt..

Már rohadtul elegem van ebből. Hogy a fenébe fizessek így számlákat? Enni hogy fogok?

2023. febr. 7. 14:38
 4/36 anonim ***** válasza:
25%

El kell menni oda dolgozni, ahol van munka.

Jászberényben, Győrben stb annyi munka van, hogy ukránok, mongolok, kazahok, kirgizek vannak foglalkoztatva

2023. febr. 7. 15:13
 5/36 A kérdező kommentje:

Makón lakok, költözés nem jöhet szóba mert semmi pénzem nincs.

Enni is alig tudok, nemhogy még költözni..

2023. febr. 7. 15:24
 6/36 anonim ***** válasza:
79%
Mi a környék? Saját ingatlanban laksz? Város?... Lakás?..
2023. febr. 7. 15:46
 7/36 anonim ***** válasza:
24%
5: A saját lakásodat kiadod bérbe, és abból a pénzből mész. Azért kérdezem, milyen ingatlan, segítenék itt, hogy tudod ezt megoldani. Van-e több szoba esetleg kert melléképülettel?
2023. febr. 7. 15:48
 8/36 anonim ***** válasza:
30%
5: Személyesen is kerestél munkát? Becsöngetsz ide-oda, hogy nyírsz füvet leszeded a gyümölcsöt, stb.? Ablakmosás..?
2023. febr. 7. 15:49
 9/36 anonim ***** válasza:
92%
Én ugyanígy vagyok és kapaszkodj meg #4 Győrben. És itt is pofára mennek meg inkább felveszik az ukránt, mongolt mint a magyart mert azzal szó szerint bármit megtehetnek a magyarral nem. És aki nem gyárban akar dolgozni itt munkát se talál mert csak gyárak vannak tele biorobotokkal.
2023. febr. 7. 16:48
 10/36 anonim ***** válasza:
82%

" Becsöngetsz ide-oda, hogy nyírsz füvet leszeded a gyümölcsöt, stb.? Ablakmosás..? "

Ezek per pill rendkívül aktuális munkák.. :)

2023. febr. 7. 20:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!