Mit csináljak de komolyan..?
Nem találok a környéken semmilyen munkát, de már pénzem sincs és kölcsönkérni sem tudok senkitől
Szállásos munkák nem jöhetnek szóba, mivel fogalmam sincs hogy mi lesz ha nem vesznek fel, ottragadok aztán b*szhatom a rezet
Nem tudom mi a rákot csináljak
Számlák gyűlnek és már teljesen kilátástalannak érzem a helyzetet

Meg se köszönték? Fizetés nem volt elég? Mit szerettél volna még? A vezérigazgató keressen fel virágcsokorral?
Te nem akarsz dolgozni, ez a baj
Ha 3 ember munkáját fogod csinálni a saját idődben, te is besokallsz. Aztán ha megáll a sor, megkapom azt hogy mekkora nyomorék vagyok mert nem tudok dolgozni. Hozzáteszem, a kollégáim beszámolójuk alapján, hogyha a főnököm volt az én helyemen, egy ember munkáját sem tudta megcsinálni, folyton állt a sor :D
Köpködnek, aztán nem is tudják mi az a munka, közben ők évekig ott vannak.
Rendesen állásom sem volt, 10 nap betanulási időből lett pár hónap, mert folyamat helyettesítenem kellett :D aki járt a Suzukiban, tudja hogy mi a helyzet. Heti 100 emberből ha marad 7 az még szerencsés eset
Nem tudom hogy miből szűrted le hogy nem akarok dolgozni, szeretek dolgozni, a suzukiba is szerettem, de annyira stresszeltem hogy mit mondd a főnök, hogy fellángolt a crohn betegségem :)
Azóta járok szakemberhez, ez nem fordulhat elő többet.

2 diplomával nem kellek sehova.
Volt munkám, de a válság ürügyén kirúgtak.
Mindenhol azt hallgatom, hogy ügyes vagyok, szívesen felvennének, csak nincs hely.

Te olyan bolond vagy már bocsi
Esztergom az egy másik országrészben van, költöznék szivesen de nem tudok mert NINCS ANNYI PÉNZEM HOGY TUDJAK!
Nincs munka
Felfogod? Nincs!

Jaj de imádom az ilyen hangembereket akik itt írogatnak és osztják az észt.
De lemerem fogadni hogy ha hasonló cipőbe járnának ők is megválogatnák a dolgokat,de könnyű a fotelből pofázni. Az olyanok gondolkoznak általában így akiknek ölükbe pottyant valami állás. Bocs,de ez így van. De könnyű a döglött lóba is belerúgni..
"Költözzön a kérdező Budapestre,meg istentudja hova..."
- Ja,de ahhoz hogy első fizetésig megéljen ahhoz pénz is kell. Valamiből enni kell,valamiből kell fizeti a lakhatást. Budapesten az albérlet k..va drága,esetleg még a társas albérlet jöhetne szóba de azt is fizetni kell. Viszonylag kevés cég ad szállást.
"Budapest 2 óra vonatútra van, legtöbb cég támogatja a bejárást."
-Igen támogatja... Ha vidékről mész a közeli nagyvárosba általában. De többszáz kilométeres távolságot nem igen fognak. Inkább fogják felvenni a közelebbi jelentkezőt. Max ha a környékre költözne a kérdező.
A kérdező nem írta melyik megyében lakik,hány éves. De ha esetleg segítséget kérnél a családodtól?
Gondolom estin akarsz érettségizni ilyen két évesen. Azt mindenképp érdemes letenni,lehet több esélyed lesz érettségizettként mert ma már az alap. Még egy bolti eladói állásnál is megkérdik hogy van-e,hiába a képesítés nem követeli meg.
Bár vidéken és lassan már mindenhol minden pofára és szimpátia alapján megy. Ez a legnagyobb gond a főleg vidéki álláskeresésben. Protekció kell a legtöbb helyre.
Azért a munkáltatóknál ne nagyon mond hogy estire/levelezőre jársz. Azt nagyon nem szeretik ha valaki suliba jár.

Igen, munkaügyin regisztrálva vagyok :)
Csongrád-csanád megyei vagyok, 19 éves :D ha ez számít valamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!