Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit csináljak de komolyan..?

Mit csináljak de komolyan..?

Figyelt kérdés

Nem találok a környéken semmilyen munkát, de már pénzem sincs és kölcsönkérni sem tudok senkitől

Szállásos munkák nem jöhetnek szóba, mivel fogalmam sincs hogy mi lesz ha nem vesznek fel, ottragadok aztán b*szhatom a rezet

Nem tudom mi a rákot csináljak

Számlák gyűlnek és már teljesen kilátástalannak érzem a helyzetet

2023. febr. 7. 13:53
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
0%

Meg se köszönték? Fizetés nem volt elég? Mit szerettél volna még? A vezérigazgató keressen fel virágcsokorral?

Te nem akarsz dolgozni, ez a baj

2023. febr. 9. 07:22
 22/36 A kérdező kommentje:

Ha 3 ember munkáját fogod csinálni a saját idődben, te is besokallsz. Aztán ha megáll a sor, megkapom azt hogy mekkora nyomorék vagyok mert nem tudok dolgozni. Hozzáteszem, a kollégáim beszámolójuk alapján, hogyha a főnököm volt az én helyemen, egy ember munkáját sem tudta megcsinálni, folyton állt a sor :D

Köpködnek, aztán nem is tudják mi az a munka, közben ők évekig ott vannak.

Rendesen állásom sem volt, 10 nap betanulási időből lett pár hónap, mert folyamat helyettesítenem kellett :D aki járt a Suzukiban, tudja hogy mi a helyzet. Heti 100 emberből ha marad 7 az még szerencsés eset

Nem tudom hogy miből szűrted le hogy nem akarok dolgozni, szeretek dolgozni, a suzukiba is szerettem, de annyira stresszeltem hogy mit mondd a főnök, hogy fellángolt a crohn betegségem :)

Azóta járok szakemberhez, ez nem fordulhat elő többet.

2023. febr. 9. 19:41
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

2 diplomával nem kellek sehova.

Volt munkám, de a válság ürügyén kirúgtak.

Mindenhol azt hallgatom, hogy ügyes vagyok, szívesen felvennének, csak nincs hely.

2023. febr. 10. 21:34
 24/36 anonim ***** válasza:
0%
Na látod. Munka van. Csak Te olyat nem akarsz. Akkor inkább halj éhen.
2023. febr. 10. 22:44
 25/36 A kérdező kommentje:

Te olyan bolond vagy már bocsi

Esztergom az egy másik országrészben van, költöznék szivesen de nem tudok mert NINCS ANNYI PÉNZEM HOGY TUDJAK!

Nincs munka

Felfogod? Nincs!

2023. febr. 11. 11:17
 26/36 anonim ***** válasza:
25: Budapest 2 óra vonatútra van, legtöbb cég támogatja a bejárást.
2023. febr. 11. 12:12
 27/36 anonim ***** válasza:
70%

Jaj de imádom az ilyen hangembereket akik itt írogatnak és osztják az észt.

De lemerem fogadni hogy ha hasonló cipőbe járnának ők is megválogatnák a dolgokat,de könnyű a fotelből pofázni. Az olyanok gondolkoznak általában így akiknek ölükbe pottyant valami állás. Bocs,de ez így van. De könnyű a döglött lóba is belerúgni..

"Költözzön a kérdező Budapestre,meg istentudja hova..."

- Ja,de ahhoz hogy első fizetésig megéljen ahhoz pénz is kell. Valamiből enni kell,valamiből kell fizeti a lakhatást. Budapesten az albérlet k..va drága,esetleg még a társas albérlet jöhetne szóba de azt is fizetni kell. Viszonylag kevés cég ad szállást.

"Budapest 2 óra vonatútra van, legtöbb cég támogatja a bejárást."

-Igen támogatja... Ha vidékről mész a közeli nagyvárosba általában. De többszáz kilométeres távolságot nem igen fognak. Inkább fogják felvenni a közelebbi jelentkezőt. Max ha a környékre költözne a kérdező.

A kérdező nem írta melyik megyében lakik,hány éves. De ha esetleg segítséget kérnél a családodtól?

Gondolom estin akarsz érettségizni ilyen két évesen. Azt mindenképp érdemes letenni,lehet több esélyed lesz érettségizettként mert ma már az alap. Még egy bolti eladói állásnál is megkérdik hogy van-e,hiába a képesítés nem követeli meg.

Bár vidéken és lassan már mindenhol minden pofára és szimpátia alapján megy. Ez a legnagyobb gond a főleg vidéki álláskeresésben. Protekció kell a legtöbb helyre.

Azért a munkáltatóknál ne nagyon mond hogy estire/levelezőre jársz. Azt nagyon nem szeretik ha valaki suliba jár.

2023. febr. 11. 13:44
 28/36 anonim ***** válasza:
Még annyit: Munkaügyibe regisztráltattad magad,mint munkakereső?
2023. febr. 11. 13:48
 29/36 anonim ***** válasza:
0%
Jobb, ha otthon ül és gyakorizik és éhen hal, mert nem keres pénzt? Bár nem értem, hogy van pénze arra, hogy itt netezzen, ha kaját se tud venni meg egy buszjegyet sem. :D. Sok céghez bemehetsz napi bejelentéssel is, akkor a nap végén kapod a pénzt. Ő nem akar dolgozni, csak hisztizik. Közmunkázni is lehet ha nagyon nincs semmi.
2023. febr. 11. 20:52
 30/36 A kérdező kommentje:

Igen, munkaügyin regisztrálva vagyok :)

Csongrád-csanád megyei vagyok, 19 éves :D ha ez számít valamit

2023. febr. 11. 22:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!