Mit csináljak de komolyan..?
Nem találok a környéken semmilyen munkát, de már pénzem sincs és kölcsönkérni sem tudok senkitől
Szállásos munkák nem jöhetnek szóba, mivel fogalmam sincs hogy mi lesz ha nem vesznek fel, ottragadok aztán b*szhatom a rezet
Nem tudom mi a rákot csináljak
Számlák gyűlnek és már teljesen kilátástalannak érzem a helyzetet

Persze
Mintha értenék is hozzá 8 általánossal 🥲
Képzem magam, mint mondtam érettségire tanulok:)
Nem fogok másoknak ártani csak hogy legyen megélhetésem, mellesleg a programozás olyan szinten nem érdekel, hogy hihetetlen.
Ha neked ez hasznos tanács, nézesd meg magad.

Kérdező, #9 vagyok. 5 szakmám van, középfokú okj-s. Nem találok munkát vele Győrben. Már gyárakba is jelentkeztem betanitott munkára oda sem vesznek fel, leírtam a #9-ben miért nem.
Csak azért írom ne csüggedj, mert látod nekem van érettségim, 5 szakmám állítólag Győrben van ezer lehetőség aztán mégsincs munkám.

érettségi helyett szakmát szerezz!
Villanyszerelés, klímaszerelés, forgácsolás, burkolás, vízvezeték szerelés, hegesztés, gyógymasszázs, kozmetikus, fodrász, szakács…ezekre mindig lesz szükség és vállalkozásban és alkalmazottként is végezhető….

esztergomban dolgoztam a suzukiban
amilyen g*cik voltak, olyan fukarok. 3 ember munkáját végeztem el az emberhiány miatt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!