Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit csináljak de komolyan..?

Mit csináljak de komolyan..?

Figyelt kérdés

Nem találok a környéken semmilyen munkát, de már pénzem sincs és kölcsönkérni sem tudok senkitől

Szállásos munkák nem jöhetnek szóba, mivel fogalmam sincs hogy mi lesz ha nem vesznek fel, ottragadok aztán b*szhatom a rezet

Nem tudom mi a rákot csináljak

Számlák gyűlnek és már teljesen kilátástalannak érzem a helyzetet

2023. febr. 7. 13:53
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
25%
kepezni kell magad, nem pedig a sorsra bizni a megelhetesed.. lehet kezdeni youtube videokbol python, c++, java.. tele sorozatokkal TELJESEN INGYEN! kepezni magad, fejleszteni, nekiulni, foglalkozni vele... es nem lesz gondod az eletben
2023. febr. 7. 21:06
 12/36 anonim ***** válasza:
16%
illetve amit regen is mindenki csinalt: szinten ingyen videok, felkutatsz parat.. lenyeg megirsz egy szamitogepes virust amit meg nem ismernek masok (kb barmi irhato egyedileg) amihez megirsz egy alap virusirtot ami a sajat virusodat ismeri fel es hatastalanitja.. felfuttatod a szoftvert, kinalod eloszor 5-6 euroert , hamar megvan a bevetel..
2023. febr. 7. 21:09
 13/36 A kérdező kommentje:

Persze

Mintha értenék is hozzá 8 általánossal 🥲

Képzem magam, mint mondtam érettségire tanulok:)

Nem fogok másoknak ártani csak hogy legyen megélhetésem, mellesleg a programozás olyan szinten nem érdekel, hogy hihetetlen.

Ha neked ez hasznos tanács, nézesd meg magad.

2023. febr. 8. 10:42
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, #9 vagyok. 5 szakmám van, középfokú okj-s. Nem találok munkát vele Győrben. Már gyárakba is jelentkeztem betanitott munkára oda sem vesznek fel, leírtam a #9-ben miért nem.

Csak azért írom ne csüggedj, mert látod nekem van érettségim, 5 szakmám állítólag Győrben van ezer lehetőség aztán mégsincs munkám.

2023. febr. 8. 15:42
 15/36 anonim ***** válasza:

érettségi helyett szakmát szerezz!

Villanyszerelés, klímaszerelés, forgácsolás, burkolás, vízvezeték szerelés, hegesztés, gyógymasszázs, kozmetikus, fodrász, szakács…ezekre mindig lesz szükség és vállalkozásban és alkalmazottként is végezhető….

2023. febr. 8. 19:54
 16/36 anonim ***** válasza:
14, milyen szakmád van és miben, mennyi tapasztalat van?
2023. febr. 8. 19:56
 17/36 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem akarsz költözni hiába sírsz itt. Van olyan hely Esztergomba pl ahol adnak szállást és ételt is + kérhetsz heti fizut. Hajrá. Stoppolva eljutsz.
2023. febr. 8. 20:37
 18/36 A kérdező kommentje:

esztergomban dolgoztam a suzukiban

amilyen g*cik voltak, olyan fukarok. 3 ember munkáját végeztem el az emberhiány miatt.

2023. febr. 8. 21:11
 19/36 A kérdező kommentje:
és meg sem köszönték..
2023. febr. 8. 21:12
 20/36 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem is inkább egy szakmát szerezz, érettségivel nem sokra mész.
2023. febr. 9. 06:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!