Sok vállalatnál a DR előtaggal rendelkező, főleg vezetők csak presztízsből doktoráltak?
Biztos másnak is feltűnt már,hogy multicégeknél a felsőbb vezetésben sok ember rendelkezik PHD-val.
Viszont, nem végeznek tudományos tevékenységet,nem publikálnak.Az is ritka,hogy egyetemen oktatnak.Másrészt,stresszes felsőm menedzsment munkakör mellett, nem is lenne idő ilyesmikre.
Ezek az emberek kvázi csak presztízsből végezték el a doktori iskolát?
10: mégis hány phdst ismersz, ami alapján leszűrted, hogy mind autista kockák?
Mert én ismerek jópár tucatot, de egyiknek sincs softskill problémája, nem kockák (még az info phdsek sem).
12: de, kitermel (de amúgy szóval nemm mondtam, hogy mind egy évben végeztek). Itt egy random cikk pl az ELTÉn az adott időpontban 50en doktoráltak:
Látszik, hogy közelében sem jártál a phdnek.
ahhoz képest hogy te előadod magad valamiféle nagypályásnak, mégis úgy próbálod visszaoltogatni az embert, mint egy 8. osztályos.
de ok.
Én phd nélkül is el tudok igazodni a versenyszférában.
Szintèn multikban mozgok vagy 15 èv de szerintem egy kezemen megszámolnám, hogy dr. előtagot használó kollègát láttam a cèges telefonkönyvekben (többnyire jogászok, ritkábban közgazdászok)
Volt közvetlen kollègám is, akinek volt ilyen titulusa jogaszkènt, nem használta, nem szerette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!