Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mekkora presztizse van egy...

Mekkora presztizse van egy gyógyszerész diplomának?

Figyelt kérdés
Illetve megéri elvégezni? Azt olvastam, hogy számos elhelyezkedési lehetőség van vele, és hogy munkanélküli gyógyszerész szinte nincs is. Viszont gyógyszerészként mennyit lehet keresni? Utol tudja érni a bérezése mondjuk egy gépész-, vagy villamosmérnök fizetését?
2022. jan. 3. 22:13
 1/3 anonim ***** válasza:
20%

Elsőnek az önbizalmad tedd rendbe és az érték szemléleted.

Ilyen hozzáállással a gyártósort ajánlom és egy pszichológust.

2022. jan. 3. 22:49
 2/3 anonim ***** válasza:
53%

Én karosszérialakatos szakmát végeztem akkor nekünk azt mondták hogy amíg vannak Törött autók addig lesz mit dolgozni.

Minden szakmáról mondanak valamit De igazából Senki se tudja hogy mit hoz a jövő, hogy vajon a jövő autói azok mennyire kerülik el a baleseteket.

Szakmában sosem helyezkedtem el meg úgy annyira nem is érdekelt.

Igazából tényleg az a helyzet amit az első mond hogy gyártósor és pszichológus.

Ugyanis az a helyzet hogy ha olyan szakmát választasz ami nem érdekel az ki van dobva és annak annyi is az értéke. olyant válasz amit tényleg szeretnél csinálni.

2022. jan. 14. 20:18
 3/3 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem teljesen természetes, hogy valami társadalmilag megbecsült szakmát akar a kérdező, főleg ha még csak kis naiv középiskolás...

A gyógyszerész szakma alapvetően a magasabb presztízsű szakmák közé tartozik, de azért lehetne jobb is.

Igazából attól függ, hogy a diploma után hol végzes majd.

Pl. A mucsaröcsögei Arany Sas patika alkalmazottja leszel vagy mondjuk PhD-vel kutatod az Richter-nél a rák ellenszerét. Na, itt már van különbség.

2022. jan. 24. 20:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!