A tanár ma az egyik leglenézettebb foglalkozás?
Igazából mindenki tudja, hogy mennyire rosszul fizet, ezért nem is vonzó és gyengébb képességű diákok mennek tanárnak. A közbeszédben is ez van benne, hogy az lesz tanár, aki sehol máshol nem állná meg a helyét meg hogy annyi szabadidejük van, nincs rendes számonkérés. Ma egy munkatársam is mondta, hogy a nővére "oh csak tanár, neki nem voltak soha életcéljai".
Ez azért valahol szomorú, mert csak szükség volna jó tanárokra, de ha mindenki lenézi őket, akkor nem lesz motiváló odamenni.
Csak a tudatlanok nézik le őket, én ismerek tanárt és rohadtul nincs sok szabadidejük. Az ilyenek, mint a munkatársad szavaznak a Fideszre valószínűleg.
De valóban sok az idióta aki úgy gondolja, hogy "Mit panaszkodnak, csak napi 5 órát vannak bent", bár tekintve, hogy a szavazók 2/3ada a Fideszre szavazott bőven el vagyunk eresztve visszamaradott emberekkel :D
Sajnos a motivációról igazad van, igazából nincs is már az embereknek indoka, hogy tanárnak menjenek, mert abból a pénzből egyedül sosem fog megélni. A hivatástudatukat is elvesztik a legtöbben pár év alatt, mert azt látják, hogy az igazgató a legtöbb helyen egy gyökér, megy az uram bátyámozás azokkal akikkel jóban van az igazgató, a diákok pedig nem mutatnak hajlandóságot a tanulásra (Ebben az oktatási rendszerben valahol meg is értem)
"De valóban sok az idióta aki úgy gondolja, hogy "Mit panaszkodnak, csak napi 5 órát vannak bent", bár tekintve, hogy a szavazók 2/3ada a Fideszre szavazott bőven el vagyunk eresztve visszamaradott emberekkel :D"
Az, hogy a Fidesznek 2/3 lett nem azt jelenti, hogy a szavazók 2/3 szavazott rá, kedves elmaradott. 54,13% ahogy az előbb néztem, kedves elmaradott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!