Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha nagyon kövér vagyok (N,...

Ha nagyon kövér vagyok (N, 120+ kg) akkor nincs semmi esélyem arra, hogy állást kapjak? Részletek lent

Figyelt kérdés

Állómunkát egyáltalán nem tudok végezni, és semmilyen fizikai munkát, ez ki van zárva, nem megy.

Van olyan hely, ahova egy ekkora embert felvesznek vagy marad az aluljáró?

Van vmi tippetek?

2023. febr. 2. 10:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha leírnád végre, hogy milyen végzettséged, tudásod van, akkor lehet tudnánk valami irányt mutatni...
2023. febr. 2. 12:06
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Eddig mit csináltál?
2023. febr. 2. 13:02
 13/19 A kérdező kommentje:
gazdasági főiskola
2023. febr. 2. 14:52
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Kezdem úgy érezni, hogy nem a súlyoddal lesz a legnagyobb probléma az álláskeresésnél...
2023. febr. 2. 15:03
 15/19 A kérdező kommentje:
Értem, mire gondolsz, de nem akarom ide kiírni a fél életem, felismernek.
2023. febr. 2. 15:08
 16/19 anonim ***** válasza:
91%

Igen, abból biztosan felismernek, hogy kövér vagy és XY szakot végeztél.

Részemről elengedtem a kérdést.

2023. febr. 2. 15:12
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Én 130kg/N vagyok és közgazdász diplomám van. Távmunkában csinálom, heti 1 napot megyünk be. Kontroller vagyok, kb csak excelezni kell, kis power point és ennyi. Nekem a professionrol sikerült ez a munka. 1 online interjú volt, után 1 excel teszt és egy személyes interjú. A személyes interjútol tartottam a legjobban, h talán a súlyom majd negatív irányba befolyásolja az eselyeimet, de hatalmas szerencsém volt, az interjuztato is kb ebben a sulykategoriában mozgott és végül fel is vett. Sok sikert kívánok neked!
2023. febr. 2. 15:41
 18/19 NTBS ***** válasza:
Dehogy nincs. Használd a netet és ami tetszik jelentkezz.
2023. febr. 2. 16:37
 19/19 anonim ***** válasza:

szívesen megismernélek viszont nem akarlak zavarni üzenetekkel ha gondolod írj rám!

én talán a telefonos ügyfélszolgálatot mondanám de a 17-es válasza jobb.

2023. febr. 15. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!