Ha nagyon kövér vagyok (N, 120+ kg) akkor nincs semmi esélyem arra, hogy állást kapjak? Részletek lent
Figyelt kérdés
Állómunkát egyáltalán nem tudok végezni, és semmilyen fizikai munkát, ez ki van zárva, nem megy.
Van olyan hely, ahova egy ekkora embert felvesznek vagy marad az aluljáró?
Van vmi tippetek?
2023. febr. 2. 10:11
1/19 A kérdező kommentje:
Gyorsan kéne a munka, tehát az, hogy végezzek el ezt vagy azt, nem megoldás.
2023. febr. 2. 10:12
2/19 anonim 

válasza:

Mihez értesz? Van bármi végzettséged?
4/19 anonim 

válasza:

Keress full remote szoftverfejlesztő állást.
5/19 A kérdező kommentje:
van végzettségem, de nem értek semmihez. de megtanulom, ha megmutatják
2023. febr. 2. 10:55
7/19 anonim 

válasza:

Irodai munkára simán, főleg, ha nem kell ügyfelekkel találkoznod.
Amikor engem az egyik előző munkahelyemre felvettek, együtt kezdtem egy csajjal, aki 150 kg körül volt. Ugyanolyan munkakörre vettek fel mindkettőnket. Irodai, de kellett ügyfelekkel is találkozni. Na őt az első napján berakták a postázóba, gondolom azért, hogy ne lássák. Tehát ilyenre mehetsz, ez ülőmunka.
8/19 anonim 

válasza:

Amúgy olyan nőknél nincs, hogy semmi lehetőség. Lepontoztok, de ott az onlyfans. Mi férfiak mindenre vevők vagyunk, még akar meg is gazdagodhatsz könnyen. Ha no lennék simán bevállalnám 😅
10/19 A kérdező kommentje:
Irodai munka, főleg ahol nem kell ügyfelekkel foglalkozni, tetszene. Nem tudtok valami ilyesmit linkelni? Hogy legalább tudjam, merre érdemes elindulni
2023. febr. 2. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!