Az ilyen társkeresőkön mint a (badoo, csajok és pasik) nektek is csak a kövér és feltűnően csúnya lányok jelölnek vissza, hogy "találkozna veled" vagy hogy "igent mondott rád" vagy "bejössz neki" (lent részletek)?
Nem akarlak megbántani, de ha azok a lányok nem reagálnak rád, akik neked tetszenek, akkor nyilván nem tetszel, nem vagy szimpatikus nekik. Akik meg tényleg olyan nagyon csúnyácskák szegények, örülnek, hogy valaki érdeklődik irántuk.
Szerintem ne jelölj be olyanokat, akikkel nem akarsz kommunikálni, ne kelts bennük hamis reményeket.
pontosan tudom miről beszélsz, nem kell parázni, mert ezek ilyenek, főleg a CsP-n, legtöbbnek még az se számít hogy nézel ki, hisz még az adatlapodra se kattintanak rá, ahonnan ez kiderülhetne.. de valószínűleg az üzidet se olvassák el, ha 5 szónál hosszabb, persze, ha meg nem hosszabb, akkor az a baj :D így ki sem derül számukra, h egyedi volt-e vagy sem...
sokan 1-2 nap múlva eleve törlik magukat és emellett még lehetnek kamu regek is, pl. amiket az üzemeltető hoz létre csalogatás érdekében, és h mi költsük a pénzünket, mikor üzenetet küldünk... :P
Na én meg lány vagyok, 20 évesen több fantasztikus randioldalt megjárva, csak negatív tapasztalattal.. Általában mindig megdicsérnek, ha megjelenek valahol, hogy csinos vagyok. Próbálok nagyon figyelni magamra, igényes vagyok, normálisan viselkedek, próbálok mindig magamra szedni egy kis észt is. Szóval ha a "hű de helyes" pasiknak nem is, azért az ilyen kis átlagos, hétköznapi pasiknak már csak bejöhetek.
AHHA, hát brutális pofára esés. 3 csoport volt. Az ötven éven felüliek. A szociopata, perverz beteg állat kinézetű illetve/vagy ugyanilyen személyiségű, meg a szimplán csúnyák.
Egyáltalán nem találkoznak az érdekek. Főleg interneten keresztül.
Mondjuk az én estemben az igazi világban sem. Nevetséges, hogy csak a csúnya, és már részeg pasik hajlandóak oda jönni hozzánk. A barátnőim is csinosak, vannak köztük nagyon nagyon szép lányok, és átlagosak is. De akárhova menjek, akárkivel, az esetek 89%-ban csúnya és részeg -sőt néha ezt megtetézve még buták is - emberek tisztelnek meg odaadó figyelmükkel.
Én még régi szellemben nevelkedtem, illetve annyira büszke ember is vagyok, hogy ne a nő menjen már oda a pasihoz.
Nem létezhet olyan ember a világon, aki tudja mennyit ér?
Vagy épp tudja, hogy mennyi jár neki, milyen ember illik hozzá?
Igen tudom, egy férfinek még csak-csak megengedett, hogy elvárásai legyenek. Sőt kimondja, ki a jó nő, és ki a bányarém. Ki ad magára, és ki nem.
Egy fiatal lányról a feneke alapján lehet ítélkezni, miszerint egy lustadög, mi az, hogy lapos, vagy megereszkedett. Míg ha kritikus szemmel fordulok a férfi idomok felé, már is egy nagyképűpics vagyok.. :D
Ja és köztudott, hogy az emberek NEM vonzódás útján választanak maguknak párt.
Mert ugye az vonz, aki szerintem helyes, okos, szép, kedves, és emellett van ezer hibája, de nekem úgy szuper ahogy van köszönöm szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!