Csúnyának, kövérnek mondott magányos lányok, szexualitás nélküli kapcsolatba belemennétek?
Figyelt kérdés
Ismerkednétek ilyen fiúval?2014. ápr. 30. 00:04
1/7 anonim válasza:
Nem, ők barátokat sem akarnak... Micsoda hülye kérdés ez?
3/7 A kérdező kommentje:
Hát 2es ha jo egyedul...
2014. ápr. 30. 09:35
4/7 anonim válasza:
Nem vagyok egyedül. És egyébként ha már itt tartunk, inkább lennék egyedül, mint egy olyan kapcsolatban, ami nem teljes értékű, és csak azt érezném benne, hogy kevesebb vagyok másoknál.
5/7 anonim válasza:
"nem teljes értékű" - besz*rás!!! Ha "csúnyának, kövérnek mondott magányos lány" vagy, akkor még valamennyire meg tudom érteni, hogy miért gondolod így, de nem jól gondolod. (esetleg egy kis felvilágosítás, hogy mit is értesz ez alatt pontosabban?)
Nem vagyok "csúnyának, kövérnek mondott magányos lány", de mégis belemennék ilyen kapcsolatba (nem akárkivel persze, személyiség függő). Sőt, többnek is érezném magam másoktól!
6/7 anonim válasza:
04-30 14:28
Eléggé beképzelt vagy..
7/7 anonim válasza:
Párkapcsolatba semmiféleképpen sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!