Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Titeket mi motivál a munkátokban?

Titeket mi motivál a munkátokban?

Figyelt kérdés
1 éve dolgozok a jelenlegi munkahelyemen ahol tervező gépészként dolgozok, de már most teljesen motiválatlan vagyok és a kiégés jeleit érzem. Minden nap szinte ugyanazt kell tervezni, csak más méretekkel. Kb gondolkodni sem kell, mindent egy sablon alapján kell csinálni ami már rutinból megy. Egyszerűen nincs semmi szakmai kihívás, sem siker ami miatt azt érezném, hogy ér valamit a munkám. Sajnos más pozíció nincs a cégnél, és komplexebb dolgok tervezésére sincs lehetőség.Nem akarok job hopper lenni, de már most azon gondolkozok, hogy váltani kéne. Ti mit tennétek a helyemben? (Az előző helyen 3 évet dolgoztam.)

2023. jan. 23. 11:27
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

"helyes, jelentsd fel őket."

Hiába, luftot rúgnék csak vele.

A fővállalkozó cégébe a vezetőségbe benne van az újbudai rendőrkapitány, a valódi munkáltatók meg ennek a cégnek a negyedévente elsüllyesztett alvállalkozó kft-i. (strómanok).

2023. jan. 26. 13:03
 22/22 anonim ***** válasza:
ha valahol szarul érzed magad akkor váltasz, ennyire egyszerű.Az nem job hopperkedés ha azért váltasz, mert kihívásokat akarsz. Engem is csak a fizu motivál.
2023. jan. 30. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!