Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti is elfáradtok ennyire a...

Ti is elfáradtok ennyire a munkátokba?

Figyelt kérdés
Hogy nincs masra erőtök pihenőnapjaitokon csak pihenni és erőtök sincs úgy masra momdjuk plussz melék állás. Szóval muszály kipihenned magad hogy birjad megint a melót. Mióta dolgoztok ilyem nehez farasztó munkát? Es mennyiert? Mit tesztek hogy kipihentebb legyetek?

2020. márc. 13. 22:02
 1/4 anonim ***** válasza:
68%
amikor ilyen sz@r munkákat végeztem, akkor igen.. kb csak aludni jártam haza. Szerencsére gyorsan felismertem és váltottam. Most már van időm meló után edzeni, sétálni, vállalkozásommal foglalkozni, családdal tölteni az időt.
2020. márc. 14. 09:07
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát őszintén igen.

Most szellemi területen vagyok pályakezdő és nap végére úgy elfáradok, hogy azt se tudom, ki vagyok, hol vagyok.

De engem a sok emberek között lét, a lélekölő napi rutin, a korán kelés és az utazás is kimerít.

Bár én tanulok munka mellett, halvány fogalmam sincs, milyen érzés lehet munka után pihenni, hétvégén pihenni. Lehet úgy egy fokkal jobban bírnám.

2020. márc. 14. 09:26
 3/4 anonim ***** válasza:
igen 1 hónapig birtam, nem éri meg. utána a gyógykezelésre amit a stressztől kapsz többe fog kerülni ...
2020. márc. 14. 16:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem, ennél lényegesen jobb munkám van
2020. márc. 14. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!