Titeket mi motivál a munkátokban?
Figyelt kérdés
1 éve dolgozok a jelenlegi munkahelyemen ahol tervező gépészként dolgozok, de már most teljesen motiválatlan vagyok és a kiégés jeleit érzem. Minden nap szinte ugyanazt kell tervezni, csak más méretekkel. Kb gondolkodni sem kell, mindent egy sablon alapján kell csinálni ami már rutinból megy. Egyszerűen nincs semmi szakmai kihívás, sem siker ami miatt azt érezném, hogy ér valamit a munkám. Sajnos más pozíció nincs a cégnél, és komplexebb dolgok tervezésére sincs lehetőség.Nem akarok job hopper lenni, de már most azon gondolkozok, hogy váltani kéne. Ti mit tennétek a helyemben? (Az előző helyen 3 évet dolgoztam.)2023. jan. 23. 11:27
11/22 anonim válasza:
Én karbantartó vagyok, még csak 4 hónapja, de már kicsit kezdem unni.
1 éved letelt, ha úgy érzed, szerintem nyugodtan kereshetsz mást, de én csak úgy váltanék a helyedbe, ha nagyobb fizetés is jár vele.
12/22 anonim válasza:
menj el másodállásba, vagy vállalkozz, abban lesz kihívás, aztán egy idő után kukázhatod is a munkádat.
13/22 anonim válasza:
Ilyen munkát keresek, mint a kérdező. Gépészmérnök vagyok, mindennap új feladatom van. Nagyon stresszes, nem tudom aznap mit kell majd csinálnom. Kérdező egy csere? Szívesen tervezném mindennap ugyanazt. A motivációt meg fejlődést meg megtalálom a hobbimban meg a tanulásban.
14/22 anonim válasza:
3-án a fizetésért: fizetem belőle a kaját, a rezsit, a hitelt...aztán várom a köv. hó 3-át.
18/22 anonim válasza:
Már semmi, otthagytam, mert két éve nem fizetnek nyugdíjjárulékot, és szabadságot se, meg tavaly novebertől kezdték volna átutalás helyett a könyveletlen borítékot, meg a visszajelentést teljes fizetésről a bérminiumra (kb a dupláját kerestem)!
Csak a bérminimumot utalta volna át, a borítékosról sehol semmi dokument, adóbevallásba se lett volna benne jövedelemként.
Közbe meg ígérgették a fizetésemelést jövőre, mivel már akkor tudták, hogy a kormány emelni fogja a minimálbért meg a bérminimumot is.
Hát velem nem!
Hülyék a túloldalon!
20/22 anonim válasza:
Kb 2 honapja ugyanazt csinalom, teszteket irok ugyanarra a programra csak mas es mas servizere, minden copy paste csak par dolgot kell atirni bennuk. Mondanom se kell, unalmas, de napi 1-1.5 ora alatt megvan, utana meg kapcsolom be a PSt es elvagyok. A fizu kiemelkedo, szoval na .. muszaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!