25-35 Kozotti nok,Nektek is allasinterjun "turkalnak" a mehetekbe? Jart mar igy barki mas,ugye nem csak en?
27 leszek es amikor ugy alakul,hogy munkahely valtas akkor 24-tol eddig illetve gondolom meg jo par evig vajkalnak a mehembe a munkaadok.. Jo hogy nem fekszik be az àgyunkba..
Normalis tapasztalatom is van: ott pozitivan csaladbaratan alltak hozza, es nekialltak szuleszteni,hogy ideje szulnom.. De ez meg nem volt olyan gaz igy normal tapasztalatnak irtam.
Rossz: volt,ahol csak egyedulallo,rokon es baratok nelkuli, elettelen bàbot akartak felvenni..
Lenyeg: en sose hozom fel a temat,de az interjuzato imad turkalni a nok nemi szerveben. Mas volt hasonlo szituban?
Volt jo es volt rossz tapasztalatom is.
Ettol fuggetlen egy no ha minden adott es akar szulni akkor fog is es pont lesz*ja h tetszik e valakinek, ha meg nem akar akkor se fog ha a sajat fonoke szol hogy Gizi..ideje szulni,mert 27 vagy...

Általában elébe megyek ennek, egy félmondat erejéig meg szoktam említeni, hogy nem tervezek gyereket. Például ha a jövőbeli terveimről kérdeznek, szoktam mondani, hogy az életem más területén pangás van, nem is szeretnék bonyodalmakat és hogy a szakmámban találtam meg az engem kielégítő kihívásokat és izgalmakat, ezen az úton szeretnék tovább építkezni.
Volt már, aki szemtelenül rákérdezett. Emlékeztettem rá, hogy ilyen kérdést hivatalosan nem tehetne fel az interjún, én pedig ilyen választ nem adhatnék, szóval köztünk szólva nem azért tanultam 8 évig egyetemen, hogy utána kisautókat tologassak és babákat öltöztessek.

37-es, de kérdezted már az anyádat, hogy ő pl. miért volt ingyenélő, sz*r ellőstehén veled ahelyett, hogy dolgozott volna?
Jobb lett volna, ha meg sem csinál téged, most jobban éreznéd magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!