Szoktál válaszolni? Ha állásinterjú után kapsz mailt, hogy nem téged vettek fel, illik válaszolni? Ha igen, mit?
Figyelt kérdés
2022. dec. 21. 09:27
2/11 anonim válasza:
Annyiban érdemes, hogy lássák, nem egy durcás, sértett hülyegyerek vagy. Hátha próbálkozol még náluk...
Köszönöm a tájékoztatást, sajnálom, hogy most nem sikerült, a kiválasztottnak gratulálok, sikeres együttműködést kívánok.
Én meg szoktam jegyezni, ha valaki normálisan visszaszól elutasítás után is (vettem is fel ilyent később)
3/11 anonim válasza:
Én max annyit írok, hogy Nagyon köszönöm a visszajelzést, legközelebb több szerencsét és további szép napot kívánok.
5/11 anonim válasza:
Ha írnak valami visszajelzést, hogy miben fejlődnek pl, akkor megköszönöm. Sablon mailre nem válaszolok.
8/11 anonim válasza:
Attól függ, milyen a visszajelzés formája. Ha az adott cégtől a HR-es küld egy személyre szóló üzenetet, esetleg az aki szakmai oldalról interjúztatott, akkor megköszönöm a visszajeltést és a lehetőséget, további sikeres munkát kívánok a csapatnak. Ha egy láthatóan sablon, vagy rendszer által generált üzenet jön, arra nyilván nem.
Nem kell ezekere a kérdésekre ráfeszülni, érzi az ember mikor érdemes válaszolni.
10/11 anonim válasza:
Szerintem igen, illik és igen, válaszolnék (kb annyit, hogy köszönöm a visszajelzést).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!