25-35 Kozotti nok,Nektek is allasinterjun "turkalnak" a mehetekbe? Jart mar igy barki mas,ugye nem csak en?
27 leszek es amikor ugy alakul,hogy munkahely valtas akkor 24-tol eddig illetve gondolom meg jo par evig vajkalnak a mehembe a munkaadok.. Jo hogy nem fekszik be az àgyunkba..
Normalis tapasztalatom is van: ott pozitivan csaladbaratan alltak hozza, es nekialltak szuleszteni,hogy ideje szulnom.. De ez meg nem volt olyan gaz igy normal tapasztalatnak irtam.
Rossz: volt,ahol csak egyedulallo,rokon es baratok nelkuli, elettelen bàbot akartak felvenni..
Lenyeg: en sose hozom fel a temat,de az interjuzato imad turkalni a nok nemi szerveben. Mas volt hasonlo szituban?
Volt jo es volt rossz tapasztalatom is.
Ettol fuggetlen egy no ha minden adott es akar szulni akkor fog is es pont lesz*ja h tetszik e valakinek, ha meg nem akar akkor se fog ha a sajat fonoke szol hogy Gizi..ideje szulni,mert 27 vagy...

Van szád, nem? Tudod mit akarnak hallani, ugye? Na hát akkor meg mi a probléma? Megmondod szépen, h nem gondolkozol egyáltalán a gyerekvállaláson, neked a saját életed az első, meg a munka.
Egyébként meg alap h az interjú előtt elindítod a telódon a hangfelvevőt, h legyen a kezedben bizonyíték, ha valami szemétséggel próbálkoznak.

12: És honnan tudnád meg, hogy hova írt az illető névtelenül a szabadidejében? XD
Teneked se sok kapcsolatod van a valósággal.

Én sokszor váltottam munkahelyet és 27-30 éves korom között volt a legtöbb interjúm.
Soha, sehol, senki nem kérdezte tőlem, hogy mikor akarok szülni.
Amúgy gyerekmentes vagyok és soha. :) De ezt úgyse hitte volna el senki, nyilván.

Én idén leszek 35, pont tavaly nyár végén interjúztam pár helyre, egyszer sem kérdeztek rá. Se arra, hogy van-e gyerekem, se arra, hogy tervezek-e. Amúgy van már kettő. Olyannyira nem kérdezték, hogy ahová végül mentem dolgozni, utólag kaptak észbe, hogy ja, basszus, vannak-e gyerekeim, mert akkor adnak adókedvezményhez is papírt (nekem se jutott eszembe, mert a férjem igényli, így nekem nem kell).
Se a születési dátumot, se a gyerekeket nem említem magamtól, és az önéletrajzban sincs ilyesmi. Pont azért, mert nincs közük hozzá. Nyilván a korom az iskolákhoz rendelt évszámokból nagyjából kikövetkeztethető, de ennyi.
Amúgy nem tudom, mit várnak ettől a kérdéstől az interjúztatók, aki nem segghülye, úgyis azt mondja, hogy nem tervez gyereket.

Tőlem is kérdezték, nyilván azt mondtam, hogy nem akarok még, csak majd jó sokára, egyszer.
Pedig azért tervben volt 2-3 éven belül.
De most a munkaadókat sem értem, mit gondolnak, valaki azt mondja majd nekik erre a kérdésre, hogy, igen, akarunk, majd, miközben akkor nyilván nem veszik fel? A kérdés értelmét sem làtom, mert úgyse fogja megmondani, aki akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!