Ha egy céghez behívtak állásinterjúra és nem sikerült, akkor utána már hiába jelentkezek ehhez a céghez másik pozícióra, nem hívnak be?
Még nyáron, augusztus körül voltam náluk állásinterjún. Két körös interjú volt, a második körig eljutottam, de másnap írtak e-mailt, hogy nem engem választottak.
De azóta is folyamatosan keresnek embert, folyamatosan raknak fel álláshirdetést több pozícióra is. Augusztus óta többször is jelentkeztem, több meghirdetett pozíciójukra, de egyszer sem hívtak.
Miért ne lenne?
Én vettem fel olyat akit az előzőcégnél én rúgattam ki
Simán felvehetnek.
Most pont egy közepesen nagy magyar cégnél interjúzom és ott az elején elmondták, hogy "Nem baj, ha nem sikerül. 3 hónap mulva újra próbálhatod."
Meg volt egy cég, akinek az ajánlatát 10 hónapja visszautasítottam és most megint interjúzok náluk.
Úgy tudom, hogy csak akkor kerülsz black listre, ha valami rossz dolgot követsz el.
Pl.: Elfogadsz egy ajánlatot, mert utolsó pillanatban elutasítod. Vagy bunkó vagy az interjúztatókkal. stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!