Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 25-35 Kozotti nok,Nektek is...

25-35 Kozotti nok,Nektek is allasinterjun "turkalnak" a mehetekbe? Jart mar igy barki mas,ugye nem csak en?

Figyelt kérdés

27 leszek es amikor ugy alakul,hogy munkahely valtas akkor 24-tol eddig illetve gondolom meg jo par evig vajkalnak a mehembe a munkaadok.. Jo hogy nem fekszik be az àgyunkba..

Normalis tapasztalatom is van: ott pozitivan csaladbaratan alltak hozza, es nekialltak szuleszteni,hogy ideje szulnom.. De ez meg nem volt olyan gaz igy normal tapasztalatnak irtam.

Rossz: volt,ahol csak egyedulallo,rokon es baratok nelkuli, elettelen bàbot akartak felvenni..

Lenyeg: en sose hozom fel a temat,de az interjuzato imad turkalni a nok nemi szerveben. Mas volt hasonlo szituban?

Volt jo es volt rossz tapasztalatom is.

Ettol fuggetlen egy no ha minden adott es akar szulni akkor fog is es pont lesz*ja h tetszik e valakinek, ha meg nem akar akkor se fog ha a sajat fonoke szol hogy Gizi..ideje szulni,mert 27 vagy...

2023. jan. 19. 23:32
 21/99 anonim ***** válasza:
87%
Soha nem kérdeztek ilyet és nem is puhatolóztak. A magánéletem SOHA nem került szóba egyetlen interjún sem. Azt sem tudják, hogy férjnél vagyok-e, azt sem, hogy hol élek pontosan. A munka szempontjából lényegtelen és ezt el is várom, hogy így kezeljék. Ha csak egyszer is felmerült volna, felállok és elmegyek.
2023. jan. 20. 07:34
 22/99 anonim ***** válasza:
93%

Persze mint embernek semmi közük hozzá, de munkaszervezésben meg igen. Pl felvesznek épp, hogy be tanulsz, majd 6 hónap után közlöd, hogy terhes vagy. Jobbik esetben dolgozol még pár hónapig, de a helyére már másik embert kell keresni, esetleg lelépsz táppénzre veszélyeztetett terhességgel. A tp-t az államtól kapod, de a munkáltatónak is van költsége utánad, plusz a helyettesítő ember bére, járulékai. Aztán 1,5-2 évig nem is látnak, míg a helyettesed bedolgozza magát, téged meg se tudtak igazán ismerni, mert szinte egyből elmentél szülni.

Ha valaki ott dolgozik már pár éve, sokkal könnyebben lenyelik a dolgot.

Nem védeni akarom a másik oldalt, de sokszor ez van, hogy valaki csak fészket keres, ahonnan pár hónap után lehet terhességire menni, a munkahelynek ember kell aki dolgozik.

Kisgyerekesekkel is sokszor az a gond, hogy nem megoldott a gyerek felügyelet. Pl dolgoztam olyan helyen ahol egyedülálló anyukának elég beteges gyereke volt és 2 hetente szaladt be érte munkaidőben az oviba, mert a gyereken kijött valami. Ilyenkor behozta 1-2 órára az irodába is, és sajnos volt olyan alkalom, hogy a kislány ottléte alatt lefertőzte a fél irodát.

2023. jan. 20. 07:56
 23/99 anonim ***** válasza:
10%

22: na az ilyen szarrágó cégekhez nem mennék semmi pénzért.

Mi az, hogy "még a helyettesítőt is fizetni kell"? Azt a bért kapja, amit az kapott volna, aki elment szülni.

Meg szerencsétlennek be kell vinnie az irodába a beteg gyereket, ahelyett, hogy hazaküldték volna és másnaptól dolgozzon otthonról.

2023. jan. 20. 08:07
 24/99 anonim ***** válasza:
82%
Lehet hőbörögni és hisztizni, hogy ez jogtalan, de nézd a munkáltató szemszögéből. Van egy dolgozód, aki nagyon hosszú ideig nem jár be, de a bérét, járulékos költségeket ugyanúgy fizetned kell utána. Ja, és fel sem mondhatod a szerződését. Jó, mi? Mikor visszajön, akkor meg súlyos pénzeket küldheted továbbképzésre, mert annyira megváltozik a munkaköre.
2023. jan. 20. 08:34
 25/99 anonim ***** válasza:
80%

Én megértem a munkáltató oldalát is, csak akkor kvázi 25-35 között forduljon fel az, akinek új munkahelyet kell keresnie, akinek gyereke van, az meg azért?

Nyilván az állami rendszer is sz*r egyébként, nem értem, miért aktív jogviszonyhoz van kötve a csed/gyed, nem szimplán már ledolgozott időhöz.

2023. jan. 20. 08:53
 26/99 anonim ***** válasza:
62%
nekem nem szoktak
2023. jan. 20. 09:15
 27/99 anonim ***** válasza:
84%
Értem én a munkáltató oldalát amúgy, de tényleg totál fölöslegesen kérdezgetik, senki nem lesz őszinte, mert tudja, hogy hátrányba kerül. Továbbá, mondhatom én teljesen őszintén, hogy nem akarok több gyereket, mert tényleg nem akarok, de ha véletlenül összehozzuk, biztos, hogy megtartom. Soha nem történt velem ilyen, nem lettem véletlenül terhes eddigi közel 35 évem alatt, de tudjuk, hogy vannak nem tervezett terhességek. Ha épp csak pár hónapja dolgozom az aktális munkahelyemen, hát, akkor így jártak. Pedig nem hazudtam, mikor megkérdezték. Szóval úgysem lehet ezt kiszűrni, tényleg ennyi erővel offolhatják a 25-40 közötti nőket. Vagy azért, mert szülőképesek, vagy azért, mert már szültek, és mi van, ha sokat lesz otthon beteg gyerek miatt.
2023. jan. 20. 09:43
 28/99 anonim ***** válasza:
87%

teljesen erthető, hogy ez az információ fontos a munkaadó számára.

szülessel eltűnsz 2-3 évre, majd kötelező visszavenniük úgy, hogy majd egy hetet dolgozol, majd egy hetet táppénzel leszel a gyerekkel.

Kisebb cégek nem feltetlenül engedhetik meg maguknak azt a luxust, hogy 2-3x annyi nőt tartsanak jogviszonyban, mint amennyire a munka elvégzéséhez szükség van.

Szar helyzet, mert szülni csak a nő tud, és "anyagyere" van betegség esetén.

Nagy mukticéghez kell menni, ott ÁLTALÁBAN nem foglalkoznak ezzel, belefér.

2023. jan. 20. 10:41
 29/99 anonim ***** válasza:
74%

Azt hiszem egyszer tőlem is megkérdezték. A vicc, hogy IT szektorban, ahol azért elég gyakori, hogy fiatalabb férfiak is váltanak 1 év után céget.

De multiknál soha. Egyszer viszont a főnököm megkérdezte próbaidő alatt (az első vagy második héten), hogy tervezünk-e babát és mikor. Szerintem ez nagyobb szemétség, mintha interjún kérdeznék, mert addigra felmondtál az előző helyen is, de nem biztos, hogy rosszból kérdezte, lehet, hogy csak udvariassági kérdésnek szánta, ő is össz-vissz 2 hónapot volt otthon szülés után, aztán félállásban dolgozott.

2023. jan. 20. 10:45
 30/99 anonim ***** válasza:
9%
28-as, amúgy nincs igazad, mert csak visszavenni kötelesek az anyát, de megtartani nem, minden sz*r indokra fogva kirúghatják már következő héten.
2023. jan. 20. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!