2023-ban milyen egy elvárt önéletrajz? (Formailag, számítástechnikailag)
Legutóbb abban az időben kerestem állást, amikor még wordben készítettük, és úgy is küldtük àt. Ritka volt aki pdfként küldte a cégeknek, az is gyanúsnsak számított, mert mintha rejtegetnë word-tudását, -nemtudását.
Aztán azután nem sokkal úgy hallottam a pdf fájl javára dőlt a mérleg.
De mi a helyzet a mai világban???
Mit szeretnék a cégek? Milyen fájl legyen, mekkora méret max, fotó legyen-benne? Továbbá van-e még formailag valami, ami ma mãsként se szokãs vagy elvárt???
"Egy kép sokat elárul az emberről."
Leginkább a munkáltatókat az érdekli, hogy van-e fogad egyáltalán vagy milyen a bőrszined.
“ 7: Mi a bánatot lehet 5 oldalon taglalni? Havonta váltottál munkahelyet és mindet beírtad? Vagy szimplán csak 60-as betűmérettel van?”
Projektek vannak benne. Meg munkahelyek. Meg oklevelek
10,5 betűmérettel
14, nem IT projekt
Vállalkozó vagyok, az én szakmámban releváns, hogy feltüntessem a projekteket és az azon belüli feladatokat, az előtt meg volt vagy 6 releváns munkahelyem. Linkedinen is fent vannak, saját honlapomon még nincs, mert lusta voltam befejezni.
És végig olvassák
Köszi mindent, hasznos amiket írtok! Jöhet még bármi, fogom olvasni!
Bár elsősorban a CV számítástechnikai kivitelezése kérdéses számomra, de persze a többi gondolat is jól jön!
Fotó elvileg arra kell, hogy ha már bent voltak jelöltek és több közül döntenek, akkor könnyebb a beazonosítás.... Persze nyilván aki első körben kiválaszt,váz tuti félre dobja a számára ellenszenveseket... De itt szerintem nem a szépség a lényeg, hanem a kedves+szimpatikus arc. Hát ez meg elég szubjektív.....
16: wordben megírod, pdfben elmented, és úgy küldöd. Nem kell túlgondolni.
Fotó felesleges. Sokat interjúztatok, hidd el, tudunk olvasni, nem kell a beazonosításhoz kép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!