Tényleg annyira rossz ötlet felajánlani azt, hogy kevesebb pénzt kerek a szabadság fejeben?
Nagy dontes elott allok.
30 eves voltam mikor úgy döntöttem pályát váltok es elkezdtem designernek tanulni. Otthon tanultam, mert Uj zelandon elek es itt nem volt lehetosegem ujra egyetemre járni. Par hónap alatt munkát találtam es egy szuper nemet cégnél helyezkedtem el gyakornokkent. Online dolgozom, az ottani idozonahoz alkalmazkodva esténként. Imadok otthonról dolgozni, ezért is választottam ezt a pályát, mert igy utazhatok. Ezt a gyakornoki lehetőséget remote munkakent hirdettek meg es most fel ev után azt a lehetőséget adtak, hogy felvesznek állandóra de csak ha Németországban költözöm.
A fizetésem sokkal több lenne ha Németországba költözöm de nekem nem a pénz a prioritás hanem a flexibilis munka. Inkább gyakornoki fizetéssel folytatnám de utazhassak!
A baratom szerint lejaratom magam, h a egyáltalán felajánlom azt, h adjanak kevesebb pénzt azért cserébe, hogy remote folytathassam, szerinte csak meg kell, hogy mondjam nekik, h ha ez az opció nem oke akkor majd keresek másik munkát.
Tényleg annyira rossz ötlet felajánlani azt, hogy kevesebb pénzt kerek a szabadság fejeben? Nagyon szeretem a céget es nem szeretnem őket itt hagyni. Plane uj munkát találni sem lenne egyszerű...
Bocsanat az ékezetek hiányáért. Koszi a segítséget! :)
Beszelj velük h te remote akarsz, fizubol ne engedj.
Ha nem adjak meg keress mas melot...
Pontosan azert keresnek a ferfiak tobbet..
Itt olvashatsz róla tobbet, hogy mi is ez: [link]
En online kurzusokkal kezdtem utána pedig lett egy mentorom.
Koszi a tippeket... átgondolom.
"azt a lehetőséget adtak, hogy felvesznek állandóra de csak ha Németországban költözöm"
Fontos neked, hogy állandóra vegyenek fel? Nem akarsz költözni. Nem akarsz változtatni. A lehetőséget azért adták, mert nekik jó lenne. Ha nem maradhatsz gyakornokiban online, ne fogadd el. Azt csináld, ami neked jó. Igaza van a párodnak. Ne akarjanak a károdra változtatni, te pedig ne fogadd el, ha neked nem felel meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!