243.000 Ftos nettó jövedelem tényleg nagyon kevés két diplomával és 10 éves munkaviszonnyal?
Figyelt kérdés
2022. dec. 31. 17:52
11/23 felkelhetetle válasza:
Nem akarok bunkó lenni, de az egyetemen nem mondtak nektek, hogy a munkaadó, az elvégzet munkaért fizet, piaci alapon (kereslet-kinalat) és nem a diplomáért?
Tényleg jobb ha az embernek van diplomája, mint, ha nincs, de ezt a társadalmi sztereotípiát már illene lerombolni, hogy a munkaadó, majd azért fogja adni a milliós fizetéseket mert a munkavállalónak van valami speckó papírja
12/23 anonim válasza:
hát ez konkrétan semmi.
menj el takarítani ott a kórhazban, többet fogsz keresni
13/23 anonim válasza:
Nekem 7 év munka, 235 ezres nettó, 3 diploma. Üdv a klubban. És nem, nem éri meg, ez nagyon kevés.
14/23 anonim válasza:
Én gyed előtt 250 ezret kaptam diplomával, 2 felsőfokú nyelvtud@ssal versenyszférában, és ez volt a legmagasabb(!) bér, amit ajánlottak.
15/23 anonim válasza:
Teljesen korrekt semmi ok a panaszra
16/23 anonim válasza:
14: akkor nagyon rossz helyen keresgéltél.
18/23 anonim válasza:
Versenyszfrérába nekem diplomával a legjobb ajánlat eddig a gar. bérmin.-nál + 5e ft több volt.
19/23 anonim válasza:
Nem írtad, de valószínűleg mentős vagy ápoló vagy. Elég nehéz ilyen fizuból kijönni,ebből nem igazán lehet családot alapítani. Mondjuk ez nem a te hibád, normális országokban az EÜ-s dolgozókat(nem csak orvokosat) normálisan megfizetik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!