Mit írjak az önéletrajzomba, hogy írjam azt le, hogy 35 évesen még soha nem dolgoztam, tehát pályakezdő vagyok?
Nagybátyád cégénél nem opció dolgozni?
Bejelentkezel álláskeresőként a munmaügyi központba és akkor még 1 vagy 2 évig támogatást is kapna rád a rokonod. Nagybátyád meg mondjuk 4 órába jelentene be, így nem is kerülnél sokba és még valamicske pénzed is lenne.
Miből gondolod, hogy a nagybátyja felvenné semmit tenni csak azért, hogy legyen valami a CV-jében? Attól, hogy rokon, a cége még üzlet.
“#32
Miből gondolod, hogy a nagybátyja felvenné semmit tenni csak azért, hogy legyen valami a CV-jében? Attól, hogy rokon, a cége még üzlet.”
Ez pont olyan ökörség, mint azt kérni, hogy hazudhassa azt, hogy feketén ott dolgozott. Én se szeretném pl, ha a cégemről ilyen pletykák keringenének, hogy feketén dolgoztatok embereket
Amúgy ez egy kamu szar kérdés, nincs az a szülő, aki eltűrné, hogy 12-18 évig otthon verje a f….t a hülye gyerekük, hogy eltarthassák, mert annak derogál dolgozni
#33: nem a semmire venné fel, dolgozna is. Nyílván, ez csak akkor opció ha tud munkát adni a rokona.
#35: a magyar KKV-k 80%-a feketén vagy szürkén foglalkoztat embereket. Mindenki tudja, pletykálni sem kell 😅
#35: áh nehogy azt hidd, hogy kamu.
Anyám egyik barátnője idén lesz 50 éves és életében 2 napot dolgozott. Nincs férje, se gyereke, se testvére.
Még csak nem is gazdag családból származik. Az anyja kezdetektől fogva egyedül nevelte, hogy mi lesz vele ha meghal az anyja? Koldul vagy prostinak áll.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!