Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit írjak az önéletrajzomba,...

Mit írjak az önéletrajzomba, hogy írjam azt le, hogy 35 évesen még soha nem dolgoztam, tehát pályakezdő vagyok?

Figyelt kérdés
Eddig szüleim tartottak el otthon voltam, ugyanis nem akartam más munkába menni csak a szakmámban akartam elhelyezkedni. Sajnos eddig hiába próbálkoztam nem volt lehetőségem filozófus a végzettségem most már eljött az a pont hogy nem akarok szüleimtől több pénzt elszedni, így kénytelen vagyok dolgozni, akár nem szakmámban, csak nem tudom önéletrajzomba mit írjak. Gondolom hátránya az ha meglátják hogy pályakezdő vagyok 35 évesen. Most akkor hazudjak?
2022. dec. 31. 15:11
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
77%
Én egy filozófust ismerek, Byealex. Ahogy látom neki jó melója van! Szóval X-faktor mentor lehetsz🙂
2023. jan. 1. 15:50
 32/41 anonim ***** válasza:
100%

Nagybátyád cégénél nem opció dolgozni?

Bejelentkezel álláskeresőként a munmaügyi központba és akkor még 1 vagy 2 évig támogatást is kapna rád a rokonod. Nagybátyád meg mondjuk 4 órába jelentene be, így nem is kerülnél sokba és még valamicske pénzed is lenne.

2023. jan. 1. 19:34
 33/41 anonim ***** válasza:
100%

Miből gondolod, hogy a nagybátyja felvenné semmit tenni csak azért, hogy legyen valami a CV-jében? Attól, hogy rokon, a cége még üzlet.

2023. jan. 1. 19:54
 34/41 anonim ***** válasza:
88%
Ronda ügy.:(
2023. jan. 1. 23:18
 35/41 anonim ***** válasza:
89%

“#32

Miből gondolod, hogy a nagybátyja felvenné semmit tenni csak azért, hogy legyen valami a CV-jében? Attól, hogy rokon, a cége még üzlet.”

Ez pont olyan ökörség, mint azt kérni, hogy hazudhassa azt, hogy feketén ott dolgozott. Én se szeretném pl, ha a cégemről ilyen pletykák keringenének, hogy feketén dolgoztatok embereket

Amúgy ez egy kamu szar kérdés, nincs az a szülő, aki eltűrné, hogy 12-18 évig otthon verje a f….t a hülye gyerekük, hogy eltarthassák, mert annak derogál dolgozni

2023. jan. 1. 23:59
 36/41 anonim ***** válasza:
71%

#33: nem a semmire venné fel, dolgozna is. Nyílván, ez csak akkor opció ha tud munkát adni a rokona.

#35: a magyar KKV-k 80%-a feketén vagy szürkén foglalkoztat embereket. Mindenki tudja, pletykálni sem kell 😅

2023. jan. 4. 07:42
 37/41 anonim ***** válasza:
100%

#35: áh nehogy azt hidd, hogy kamu.

Anyám egyik barátnője idén lesz 50 éves és életében 2 napot dolgozott. Nincs férje, se gyereke, se testvére.

Még csak nem is gazdag családból származik. Az anyja kezdetektől fogva egyedül nevelte, hogy mi lesz vele ha meghal az anyja? Koldul vagy prostinak áll.

2023. jan. 4. 07:47
 38/41 anonim ***** válasza:
77%
Na, ez az! A nagybátyó cégébe próbálj bekerülni, hátha akad valami egyszerű munka.
2023. jan. 19. 17:12
 39/41 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, mit írtál végül az önéletrajzodba, lett már munkád? Hasonló helyzetben vagyok és nem tudom mit csináljak.
2023. febr. 10. 14:41
 40/41 anonim válasza:
Írj nekem, én is hasonló cipőben járok.
2023. jún. 13. 02:34
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!