Mit írjak az önéletrajzomba, hogy írjam azt le, hogy 35 évesen még soha nem dolgoztam, tehát pályakezdő vagyok?
Figyelt kérdés
Eddig szüleim tartottak el otthon voltam, ugyanis nem akartam más munkába menni csak a szakmámban akartam elhelyezkedni. Sajnos eddig hiába próbálkoztam nem volt lehetőségem filozófus a végzettségem most már eljött az a pont hogy nem akarok szüleimtől több pénzt elszedni, így kénytelen vagyok dolgozni, akár nem szakmámban, csak nem tudom önéletrajzomba mit írjak. Gondolom hátránya az ha meglátják hogy pályakezdő vagyok 35 évesen. Most akkor hazudjak?2022. dec. 31. 15:11
11/41 anonim válasza:
Ezzel a diplomával hát nem tudom mit dolgozhatnál. Gyár vagy építkezés.
12/41 anonim válasza:
Persze, bekamuzol egy sosem volt állást. Belekérdeznek, hogy ott mit csináltál, azt is kamuzod.
Utána elkérik a beléptetéshez a tb kiskönyvet... Arra is kitalálsz valami kamut.
Utána elkérik az előző munkahelyről kapott kilépő papírokat. Itt mit csinálsz?
14/41 anonim válasza:
"közveszélyes munkakerülő"
A kérdésben te hol olvastál olyat, ami miatt a kérdező közveszélyes? Vagy megint a jó öreg személyeskedés?
15/41 anonim válasza:
Nem tudom, ez troll kérdés-e, de itt nem a filozófus diploma a probléma (amivel egyébként remekül el lehet helyezkedni, ismerek filozófus vezérigazgatót nagy cégcsoportnál, és nekem is van filozófus data scientist kollégám csak filozófia diplomával).
16/41 anonim válasza:
12!
Azt mondja, h nem volt bejelentve és kész.
7es vagyok
17/41 anonim válasza:
Na én meg segítenék a rokonomnak és örülnék, h dolgozni akar. Lehet, h holnap meg ő segít majd nekem.
18/41 anonim válasza:
16-os
Tehát még azt is "elismeri", hogy feketén "dolgozott".
Zseniális ötlet
19/41 anonim válasza:
Egy filozófusnak milyen pozíciókat hírdetnek meg?
20/41 anonim válasza:
Azt is mondhatod, hogy egy családtagod ápoltad és azért nem dolgoztál. Azért jó lenne valami gyakorlatot összeszedni, mielőtt élesben próbálkozol, pl. önkénteskedni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!