Mit tegyek? Elvállaljam?
Jelenleg nincs munkám, sem tartalékom. Felvettek recepciós állásra, ahol reggel 6-kor kell kezdeni minden nap. Este 6-ig tart a munkaidő minden nap. Az út másfél óra, hajnali 4-kor kellene kelnem reggelente. Nehezen viselem a korán kelést. Este fél8-ra érnék haza. Viszont az anyagi helyzetem elég rossz.
Ezzel a munkával az a probléma, hogy nem tudnék mellette mást keresni, mert az egész napom a munkahelyen tölteném.
Van még 1 lehetőség, hogy igénybe veszem az álláskeresési járulékot (eddig még nem tettem, van rá lehetőségem) és mellette alkalmi munkákat vállalnék és keresgélnék tovább. Viszont ez csak 3 hónapig tart, mi lesz ha nem találok ez alatt mást?
Annyi van belőlem mint égen a csillag. Érettségim van és gyengébb angol nyelvtudásom.
Budapest, N26
Részben fekete persze.
A kérdés, hogy mit csináljak ha nincs más?

Az sajnos nem jó. Én is Óbudáról járok, a kőbányai Boscht már nem vállaltam be, az is több mint 1 óra 2 átszállással. Ha ehhez hozzáveszem a heti 60 órás munkaidőt, én nem vállalnám el.
Kérdés, hogy mik az egyéb lehetőségek, milyen fizetésről beszélünk és mi az ami minimum kell a megélhetésedhez. Az óbudai Auchanban, Tescoban, a váci úti Tescoban biztos hogy vannak nyitott munkakörök. Van egy csomó pláza, Stop Shop, Gobuda Mall, Flórián üzletközpont, Csillag Center, Westend, Duna Pláza, Mamut 1-2, ezeknél is érdemes lehet szétnézni. Váci úton a Megyeri úttól a Nyugatiig van egy rakás szálloda, hotel, irodaház, lehetnek hasonnló munkakörök. Vagy szoláriumban recepciós, Óbudán is van egy csomó. Azoknál is esélyes a napi 12-16 óra munkavégzés, de nem minden nap és helyben vannak. A Festo karrier oldalát is érdemes megnézni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!