Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit tegyek? Elvállaljam?

Mit tegyek? Elvállaljam?

Figyelt kérdés

Jelenleg nincs munkám, sem tartalékom. Felvettek recepciós állásra, ahol reggel 6-kor kell kezdeni minden nap. Este 6-ig tart a munkaidő minden nap. Az út másfél óra, hajnali 4-kor kellene kelnem reggelente. Nehezen viselem a korán kelést. Este fél8-ra érnék haza. Viszont az anyagi helyzetem elég rossz.

Ezzel a munkával az a probléma, hogy nem tudnék mellette mást keresni, mert az egész napom a munkahelyen tölteném.

Van még 1 lehetőség, hogy igénybe veszem az álláskeresési járulékot (eddig még nem tettem, van rá lehetőségem) és mellette alkalmi munkákat vállalnék és keresgélnék tovább. Viszont ez csak 3 hónapig tart, mi lesz ha nem találok ez alatt mást?

Annyi van belőlem mint égen a csillag. Érettségim van és gyengébb angol nyelvtudásom.

Budapest, N26

2022. dec. 29. 12:14
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Részben fekete persze.

A kérdés, hogy mit csináljak ha nincs más?

2022. dec. 29. 15:15
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért 1,5 óra az út? Városon belül kell ennyit menned?
2022. dec. 29. 15:19
 13/19 A kérdező kommentje:
Óbudáról Kőbányától kívül kell mennem. 1 villamos és 2 busz, ami alig jár és dugóba kerül. Ez másfél óra, hogy odaérjek reggel 6-ra.
2022. dec. 29. 15:25
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát, neked kell tudni mik a lehetőségeid. Csábítóbb, mint az éhenhalás, az biztos.
2022. dec. 29. 15:30
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha régóta keresel állást és nehezen találtál szerintem vállald el. Mint említetted, hétvégéd szabad, így lesz időd munkát keresni, hétköznap pedig valahogy megoldod hogy 10 percre szabad legyél amennyiben felhívnak. Állásinterjú napjára pedig kérsz szabadnapot avagy beteget jelentesz.
2022. dec. 29. 15:40
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Az sajnos nem jó. Én is Óbudáról járok, a kőbányai Boscht már nem vállaltam be, az is több mint 1 óra 2 átszállással. Ha ehhez hozzáveszem a heti 60 órás munkaidőt, én nem vállalnám el.

Kérdés, hogy mik az egyéb lehetőségek, milyen fizetésről beszélünk és mi az ami minimum kell a megélhetésedhez. Az óbudai Auchanban, Tescoban, a váci úti Tescoban biztos hogy vannak nyitott munkakörök. Van egy csomó pláza, Stop Shop, Gobuda Mall, Flórián üzletközpont, Csillag Center, Westend, Duna Pláza, Mamut 1-2, ezeknél is érdemes lehet szétnézni. Váci úton a Megyeri úttól a Nyugatiig van egy rakás szálloda, hotel, irodaház, lehetnek hasonnló munkakörök. Vagy szoláriumban recepciós, Óbudán is van egy csomó. Azoknál is esélyes a napi 12-16 óra munkavégzés, de nem minden nap és helyben vannak. A Festo karrier oldalát is érdemes megnézni.

2022. dec. 29. 15:43
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Legalább a fizetés kitesz másfélszeresnyit egy normál 8 órás munkához képest? Ha igen, akkor lehet, hogy elvállalnám átmenetileg. (Mivel írod, hogy tartalékod nincs) De ezt hosszú távon (évekig) kizártnak tartom, hogy bírni lehet.
2022. dec. 29. 17:30
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg, mennyi fizetést ajánlanak ezért?
2022. dec. 29. 20:43
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Én sem vállalnám el. Tapasztalatból beszélek hogy munka mellett egyszerűen nem lesz időd hogy mást keress, interjúkra járkálj. Kezdjük ott hogy amíg próbaidőn vagy addig szabadságot sem nagyon adnak ki, miután pedig véglegesítenek felmondási idővel kell számolnod.. ki van ez találva
2022. dec. 30. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!