Elvállaljam ezt a munkát minimálbérért?
Vidékfejlesztési diplomám van, februárban végeztem, azóta nem tudok elhelyezkedni, nemhogy a szakmában, máshol sem.
Hétfőn voltam interjún, egy kereskedelmi cégnél. A betérő ügyfeleknek kellene segíteni, rábírni őket, hogy vásároljanak, illetve telefonálgatni kell potenciális vevőkörnek, a telefonszámokat ők adják, nem nekem kell szerencsére a telefonkönyvből kinézni. A cég luxus bútorokkal kereskedik.
A munkakör tetszik, a vezető kedves, viszont a fizetés minimálbér, és minden eladott termék után jár 5000 Ft. A vezető szerint átlagban 3 hónapig egy kezdő nem tud eladást generálni, utána havi 2-3-mat, majd egy félév után számolhatok már havi 10-zel, átlagban, de lehet visszaesés, nincs két egyforma hónap. Ez a cég Szabolcs -Szatmár megyében van, ezt a fizetés miatt írom.
Egyedül élek, albérletben, a minimálbér arra elég talán, hogy a lakhatásomat és élelmiszert kifizessem.
Gondolkozom rajta, hogy elvállaljam-e az állást. Néhány hónapot kibírok minimálbérből, de vannak egyéb költségeim is, amiket ez nem fedez.
Mit tennétek a helyemben?
Ha egy cég havi 10 eladást tud lebonyolított és minimálbért tud kigazdálkodni, azt be kell zárni.
Ettől függetlenül ha enélkül éhenhalnál és kitennének az albiból, akkor vállald, de közben keresd mást.
50 éve vannak Magyarországon, egyébként nemzetközi cég.
Szerintem azért tud csak ennyit kigazdálkodni, mert kell a vezetőknek a magasabb fizetés.
Inkább a meki.
Oda mindig keresnek és fizetés is jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!