Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Táblázatkezelő adminisztratív...

Táblázatkezelő adminisztratív munkát elvállaljak ha nem vagyok jó excelben?

Figyelt kérdés
Ráadásul otthonról kell dolgozni, azaz segíteni se tudnak. Egyetemen használtuk, de azért ez más, és ott is éppen meglett a kettes. Pályakezdő állásról van szó.
2021. jún. 8. 09:53
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
Én biztos nem vállalnék olyan munkát, amihez nem értek.
2021. jún. 8. 09:56
 2/10 A kérdező kommentje:
Az elején senki sem ért semmihez...
2021. jún. 8. 09:57
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudjuk, milyen szinten vagy, az egyetemen mennyit tanultál, abból mire emlékszel, a munkakör mit követel meg, mennyire vgayk képes arra, hogy magadtól tanulj, mennyi idő alatt fejlődnél fel... stb. Így azért remélem, belátod, hogy nehéz egy egyértelmű igent vagy nemet válaszolni.
2021. jún. 8. 10:05
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen, de ugyanezeket én sem tudom megválaszolni, maximum az interjú után. Csak kérdezném, hogy ti belemennétek-e?
2021. jún. 8. 10:07
 5/10 anonim ***** válasza:
74%
ha kell a pénz persze, majd belejössz.
2021. jún. 8. 10:07
 6/10 anonim ***** válasza:
71%
En belemennek, tudom h gyorsan tanulok, nem lehet annyira komplikalt dolog...
2021. jún. 8. 10:15
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én belementem, úgy vállaltam el egy olyan munkát, amiben egész nap az excelt kell püfölni, hogy a HA és FKERES függvényeken kívül semmit nem ismertem. Pár hét alatt belejöttem, de látom másokon, kollégákon, volt csoporttársakon, hogy valakinek egyszerűen nem áll rá az agya.
2021. jún. 8. 10:18
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
En se ertek excelhez, de eddig barmi akar komplikalt dolgot is kellett csinalnom akkor 3 perc google utan sikerult, ha ehhez hasonloan rendelkezel minimalis problemamegoldo kepesseggel akkor nem szamit hogy nem ertesz hozza.
2021. jún. 8. 10:33
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ja, hogy még az interjú sem volt meg?

Hát figyelj, ha szeretnéd ezt az állást, akkor kezdj el gyakorolni. Sok segítséget lehet ma már találni neten, amivel otthon is fejlődhetsz. Aztán az interjún majd elmondják, pontosan mire van szükség, és meg tudod ítélni, ahhoz elég-e a tudásod, vagy látsz-e reális esélyt arra, hogy belátható időn belül elérd azt a szintet.

2021. jún. 8. 10:45
 10/10 anonim ***** válasza:

Minden megtalálható a gugliban, úgyhogy igen.

Én évek óta exceles melókon vagyok, rengeteget tanultam de heti szinten rákeresek erre-arra, máshogy nem is lehetne fejlődni...

Az meg, hogy otthonról kell, szerintem csak előny.

Élőben mit tudnak jobban segíteni? Nyúlkálnak a billentyűzetedhez? :))

2021. jún. 9. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!