Elvállaljak szeptembertõl egy szállodai recepcios munkát?
Figyelt kérdés
2021. aug. 4. 08:34
2/10 A kérdező kommentje:
A virus miatt gondolom
2021. aug. 4. 08:36
3/10 anonim válasza:
Hát igazából annyira fejtettem ki a válaszomat, mint te a kérdésedet.
5/10 anonim válasza:
A vírus miatt sehol nincs tökéletes biztonság. Nem csak a szállodaipar állhat le megint, de bármely más terület is.
Laikusként úgy gondolom, hogy olyan nagy mértékű leállás nem lesz indokolt, mint volt, de ki tudja?
6/10 anonim válasza:
Ha nem vallalod el, milyen masik munkat tudnal szeptembertol vegezni? Ha a valasz semmi, akkor vallald el, ha jonnek is lezarasok, maximum elkuldenek, de 2 vagy 4 vagy akarhany honapig volt munkad.
7/10 anonim válasza:
Vállad el, lehet nem fog bedőlni minden, mert van oltás meg kártya, lehet enyhébbek lesznek a dolgok e miatt. Oltatlanokat fogják max. jobban korlátolni, majd mindenhová kártya lesz a belépő. Úgyhogy szerintem vállad el, ha nincs jobb ajánlat!
9/10 anonim válasza:
Recepciós vagyok, igaz irodaházban, nálunk covid alatt 1 hét home office volt, 1 hétig meg bent voltunk felváltva. Hiába nem járt be senki, adminisztrációs munkák ugyanúgy voltak.
Szerintem vállald, ha nincs jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!