Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha szeptembertöl felvesznek...

Ha szeptembertöl felvesznek meddig jàr az àllàskeresö?

Figyelt kérdés

Juniusban elvesztettem a munkàm jùl1-én regisztràltam àllàskeresöre közben februàrban leadtam a jelentkezésem egyetemre ìgy ha 22.-én kiderül h felvesznek az àllàskeresési jàradék meddig jàrhat nekem ?

Gondolom a jûliusi jàradékot kapom augusztusban,az augusztusit szeptemberben és szeptembertöl lenne jogviszinyom az egyetemen? Tehàt a jàradékot attôl kapnàm 2 hônapig ha felvesznek ?(Nem az ügyintézö nem mondta el,jövőhéten kell bemenjek addig számol)

2021. júl. 7. 18:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Miert nem az illetekeseket kerdezed meg?

Ha valamelyik troll azt irja, hogy egy evig, akkor elhiszed neki?

2021. júl. 7. 18:28
 2/15 A kérdező kommentje:

Ha nem látnád leírtam h jövőhéten megyek be nyilván megfogom kérdezni addig még van 1 hét.

Nem mindenki olyan troll mint te ne aggódj vannak értelmes válaszadók is :)

Nem fogom elhinni veled ellentétben én vagyok annyira tájékozott hogy tudom max. 90 napig járhat.

2021. júl. 7. 18:55
 3/15 anonim ***** válasza:
Nem értem a kérdést. Max 90 napig jár az álláskeresési, kivéve, ha közben munkaviszonyt - vagy a te esetben hallgatói jogviszonyt - létesítesz. Tehát szeptemberig. Vagy mi a kérdés?
2021. júl. 7. 19:07
 4/15 A kérdező kommentje:
Az a kérdés hogy 22.-én derül ki h felvesznek-e, az egyetem szeptemberben kezdödik akkor július,augusztusra kapok jàradékot? (Attól függetlenül hogy 22.-én derül ki a felvételi)
2021. júl. 7. 19:44
 5/15 anonim ***** válasza:
Munkát kell keresni, nem pedig a véges állami munkanélküli forrásokon lébecolni.
2021. júl. 7. 21:38
 6/15 A kérdező kommentje:

Minek keressek (hosszutavu) munkat ha 2 hónap mulva megyek tovàbbtanulni?

Nehogy azt hidd hogy olyan hu de nagy összeget adnak :DDD de ami jàr az jàr! Nyilvàn való h kihasznàlom!

2021. júl. 7. 22:29
 7/15 anonim ***** válasza:
Semmirekellő.
2021. júl. 7. 23:51
 8/15 anonim ***** válasza:

Valamit kerdez, tudja a valaszt, de attol meg megkerdezi.

Fo...gyiii

2021. júl. 7. 23:51
 9/15 A kérdező kommentje:

#7 A....d a semmirekellő :)

#8 hol volt a kérdésben vàlasz szàmodra? Se*fe*

2021. júl. 7. 23:54
 10/15 anonim ***** válasza:
Hallgatói jogviszonyig jár, az a beiratkozással keletkezik
2021. júl. 8. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!