Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha szeptembertöl felvesznek...

Ha szeptembertöl felvesznek meddig jàr az àllàskeresö?

Figyelt kérdés

Juniusban elvesztettem a munkàm jùl1-én regisztràltam àllàskeresöre közben februàrban leadtam a jelentkezésem egyetemre ìgy ha 22.-én kiderül h felvesznek az àllàskeresési jàradék meddig jàrhat nekem ?

Gondolom a jûliusi jàradékot kapom augusztusban,az augusztusit szeptemberben és szeptembertöl lenne jogviszinyom az egyetemen? Tehàt a jàradékot attôl kapnàm 2 hônapig ha felvesznek ?(Nem az ügyintézö nem mondta el,jövőhéten kell bemenjek addig számol)

2021. júl. 7. 18:26
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

#10 első értelmes válaszadó!

Köszönöm szépen!

2021. júl. 8. 07:20
 12/15 anonim ***** válasza:
Attól, hogy kapsz egy értesítést, még nem szüntetik meg az álláskeresésit, hiszen nem biztos, hogy be is iratkozol az egyetemre. Mint ahogy egy állásajánlat sem garancia arra, hogy dolgozni fogsz.
2021. júl. 8. 08:26
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!!

Erre voltan kìvàncsi hogy müködik

2021. júl. 8. 08:29
 14/15 anonim ***** válasza:
na végre akkor már nem kell hisztizned néhányezer forint segélyen
2021. júl. 8. 12:09
 15/15 A kérdező kommentje:
110 ezer/ho Ft nekem pont jól jön elnyaralgatni te addig is ücsörögjél a munkahelyeden,ha már a kérdésre a választ nem tudod de okoskodsz :) :)
2021. júl. 8. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!