Lehet még belőlem IT-s?
25 éves vagyok és eddig semmi közöm nem volt az IT szektorhoz. Mostanában kezdtem el érdeklődni a frontend irányába. Olvastam róla, videókat néztem meg ilyenek és úgy döntöttem, hogy bele vágok. Viszont lenne pár kérdésem előtte.
Mennyire szükséges a matek? Azt olvastam, hogy a frontendhez annyira nem kell. Inkább a backend a matekosabb. Ez igaz lenne?
Tekintve, hogy eddig nem volt közöm az IT hoz így végzettségem sincs. Kb a 0 ról fogom megtanulni az egészet. Ha adjisten jól meg tudnám tanulni a frontendet akkor elképzelhető, hogy felvesznek fejlesztőnek végzettség nélkül? Az a helyzet, hogy nem szívesen ülnék be megint a suliba.
Egyáltalán meg lehet tanulni az ilyet otthonról, internetről, 0 előzetes tudással/hozzáértéssel olyan szinten, hogy később az IT szektorban legyek munkavállaló?
Köszi a válaszokat.

"Egyszer elküldtem az egyiket a sunyiba, hogy ez egy szakmai oldal, ilyeneket a Facebookra postolgassak"
Ismerős, egy ideig követtem a LinkedInLunatics nevű reddit csoportot, pont ezekről szól:
A LinkedIn lett az új Facebook sajnos...
"mire a LinkedIn hirtelen kitalálta, hogy töltsek fel nekik személyit, útlevelet, mert ellenőrizni akarják a személyazonosságom."
Jesszusom ilyen létezik? Ez nagyon beteg. Egyébként volt egyszer egy Paypal hír, hogy levonhatnak tőled pénzt, hogyha olyat mondasz ami nekik nem tetszik. Na akkor én is töröltem a fiókomat. :D
Egyébként az Indeed-ről én sem hallottam, meglesem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!