Olyan jó lenne egy gazdag, tapasztalt ember, aki meglátja bennem, karrierje elején járó fiatalban a potenciált, és embert csinál belőlem. Létezik ilyen? :D
Figyelt kérdés
2022. aug. 8. 01:20
2/12 anonim válasza:
Nem szokás manapság szeretni őt, annak ellenére, hogy Kedves Vezetőnk is az ő segítségével tanult, szóval fordulj Soros Gyuri bácsi alapitványaihoz. Nem személyesen segit, de az ösztöndij hatalmas segitség.
Ha ezt túl bonyolultnak találod, vagy nem akarsz tanulni, akkor regisztrálj valamelyik külföldi sugarbaby oldalra.
3/12 anonim válasza:
B*zi vagy? Dolgozni akarsz? Döntsd el.
6/12 anonim válasza:
Feküdj vissza és álmodozzál tovább.
8/12 anonim válasza:
Jelentkezz a Cápák között műsorba...
9/12 anonim válasza:
Sugardaddy-t keresel vagy szakmai mentort?
10/12 anonim válasza:
Én is szoktam ilyesmiken agyalni,aztán rá kell jönnöm,hogy ez csak álmodozás :D senki nem fog jószántából támogatni csak azért, mert okoska meg ügyeske vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!