Vannak itt milliomosok? Ha igen, akkor mennyi a vagyonod?
Milliárdosokra gondolsz?
Manapság kábé 1 combosabb havi kereset milliomossá tesz... :D Egy pesti lakáska ára 50 milla. És ez bőven középosztály kategória.
gyakorikérdések.hu weboldalon, minden 2. ember gazdag....
Itt szinte mindenki IT atyaúristen zseni, akik 1 milliókat keresnek havonta.
Kérdésre is válaszóljak, komolyabban.
Biztos hogy vannak, itt gazdagok, de ők nem fogják ezt be vallani se neked és másnak se. Mert a gazdag ember, nem szokott dicsekedni a vagyonával!
Ez egy fontos arany szabály, a gazdagok körében.
Amúgy aki tényleg gazdag, van neki több száz milliója, vagy több, azok nem a gyakorikérdések.hu oldalt szokták nézegetni.
7-es, vagyok.
Mert ez egy anonim oldal, és itt mindenki azt ír amit akar, minden fajta következmény nélkül.
pl... a következő válaszoló, aki azt állítja magáról, hogy ő milliomos.
Akkor bizonyítsa is be. Töltsön fel, fényképeket az adott vagyonáról, hogy hány tíz vagy száz milliója van a bankba, az ingatlanjait, és majd akkor talán el hiszem.
Az itt válaszoló emberek, nagyon szeretik le írni a hülyeségeket, olyan havi keresetteket írnak és ingatlanokat, hogy azt már nem hiszem el.
Nem azért nem hiszem el, mert irigy vagyok rájuk, ha nem mert hazugságokat írnak. Túl régóta vagyok, már az oldalon ahhoz, hogy megtudjam ítélni, hogy ki ír hazugságot és ki az aki az igazságot.
Amúgy a válaszadók, többsége kb... 60-70%-ka... 12-20 közötti hülye gyerek, akik ide járnak troll-kodni, szórakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!