Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Akik elolvasták a "hogyan...

Akik elolvasták a "hogyan legyünk milliomosok? " könyveket közülük hány lett valóban gazdag?

Figyelt kérdés
2018. nov. 11. 18:09
 1/9 A kérdező kommentje:
Ismertek olyant aki elolvasott egy ilyen könyvet és utána milliomos lett?
2018. nov. 11. 18:10
 2/9 anonim ***** válasza:
gondolom egy se. :D
2018. nov. 11. 18:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez magától értetődik , kábé annyian mint a gagyi siker akadémiákat meg egyéb pl értékesítő tréninget elvégzettek . Lengyel Z Szabó P Kasza Tamás stb szélhámosok akik legálisan kizsebelik a rászedhetőket . Akik üzleti iskolát végeztek vagy pénzügyit azok se jutnak a csúcsra hanem mások dolgait intézik . Gazdagnak születni kell elsőként ztán kell képesség gógyi alkalmasnak kell lenni bátornak vag trükkös sumáknak . A kapcsolatrendszert meg sem említem a külső tényezők hogy szerencsével örökléssel is lehet eltengődni a vagyonon pl TRÁMP .
2018. nov. 11. 18:52
 4/9 anonim ***** válasza:
Én a gazdag papa szegény papát olvastam. Milliomos nem lettem, de merítettem belőle ötletet, ami plussz pénzt hoz a konyhára.
2018. nov. 12. 22:30
 5/9 anonim ***** válasza:
94%
Ezeket a könyveket nem olvasni kell, hanem írni! Akkor leszel milliomos...
2018. nov. 14. 15:10
 6/9 anonim ***** válasza:
Manapsàg ki nem milliomos? 20 éves vagyok és milliomos vagyok van egy pár millám a bankban. Ha dollárról beszélünk akkor oké de kikérem magamnak forintmilliomosnak lenni nem nagy kunszt.
2018. dec. 3. 08:29
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha van is ilyen, nagyon nagyon gyér lehet az arány...

Most egy pillanatra tegyük félre amit #6 mondott, hogy viszonylag elérhető bárkinek milliomosnak lennie (egyébként igen, tanult emberként jó körülmények között 1-2 év alatt kis túlzással szinte akárkiből lehet milliomos, de most itt a milliomos alatt értsük azt, akinek van mondjuk egy villa és egy 5+ milliós autó mellett még jó néhány millió forintja készpénzben).

Sajnos azt kellene az átlagos életet élő, de nagy életre vágyó átlagembereknek felfogniuk az agyukkal, hogy a sikernek nincs receptje: nem lehet bemagolni, nem létezik rá tanfolyam, nem adja a papír, nem tudja megmutatni a már sikeres ember, ugyanis legtöbb esetben a teljes embert igénylő hozzáálláson múlik minden.

A sikerhez vezető utat szerintem mindenkinek ki kell taposnia, más árnyékában nem lehet haladni.

Én két egyszerű csoportba szoktam sorolni a sikerről gondolkodó embereket:

(1) akik tanulják és előadásokon/kurzusokon hallgatják hogy hogyan kell sikeresnek lenni

(2) akik tesznek azért, hogy sikeresek legyenek, miközben a többiek csak elmélkednek róla ;)

2018. dec. 3. 20:03
 8/9 titkoskert válasza:

Ui: ha elertem a célom, tudom is azt majd kezelni?

Pl éves szinten 50 milla bevétel? Vagy almodjak nagyobbat, 400 milla?

Van hazad, kocsid, kerted, gyerek, amit akarsz... Tudod kezelni majd az ekkora bevételt, vagy egy pökhendi ujgazdag leszek?!

Es nem csak a pénzt kell tudni kezelni, hanem főleg az embereket, akik körül vesznek...

Nem minden arany, ami fénylik.

2018. dec. 3. 23:21
 9/9 anonim ***** válasza:
na vannak már uj milliomosok?
2022. jún. 17. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!