Akik elolvasták a "hogyan legyünk milliomosok? " könyveket közülük hány lett valóban gazdag?
Ha van is ilyen, nagyon nagyon gyér lehet az arány...
Most egy pillanatra tegyük félre amit #6 mondott, hogy viszonylag elérhető bárkinek milliomosnak lennie (egyébként igen, tanult emberként jó körülmények között 1-2 év alatt kis túlzással szinte akárkiből lehet milliomos, de most itt a milliomos alatt értsük azt, akinek van mondjuk egy villa és egy 5+ milliós autó mellett még jó néhány millió forintja készpénzben).
Sajnos azt kellene az átlagos életet élő, de nagy életre vágyó átlagembereknek felfogniuk az agyukkal, hogy a sikernek nincs receptje: nem lehet bemagolni, nem létezik rá tanfolyam, nem adja a papír, nem tudja megmutatni a már sikeres ember, ugyanis legtöbb esetben a teljes embert igénylő hozzáálláson múlik minden.
A sikerhez vezető utat szerintem mindenkinek ki kell taposnia, más árnyékában nem lehet haladni.
Én két egyszerű csoportba szoktam sorolni a sikerről gondolkodó embereket:
(1) akik tanulják és előadásokon/kurzusokon hallgatják hogy hogyan kell sikeresnek lenni
(2) akik tesznek azért, hogy sikeresek legyenek, miközben a többiek csak elmélkednek róla ;)
Ui: ha elertem a célom, tudom is azt majd kezelni?
Pl éves szinten 50 milla bevétel? Vagy almodjak nagyobbat, 400 milla?
Van hazad, kocsid, kerted, gyerek, amit akarsz... Tudod kezelni majd az ekkora bevételt, vagy egy pökhendi ujgazdag leszek?!
Es nem csak a pénzt kell tudni kezelni, hanem főleg az embereket, akik körül vesznek...
Nem minden arany, ami fénylik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!