Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Vannak itt milliomosok? Ha...

Vannak itt milliomosok? Ha igen, akkor mennyi a vagyonod?

Figyelt kérdés

2022. júl. 12. 23:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%

Igazi gazdag nem beszél erről, nem mutogatja magát, hanem szűk köreivel élvezi az életet, a fejlődést, fejlesztést...stb.

Ismerek 4 embert. Családtag, barát, másikukat pedig teljesen hétköznapi emberként ismertem meg.

Szolid, barátságos, közvetlen emberek.

Nem hencegnek, meg se említik, ám nagyon szívesen fogadják az embereket.

Inkább önmagukra és munkájukra visszafogottan büszkék, nincsenek elszállva maguktól.

Legalábbis én ismeretségemben az emberek ilyenek.

Alapon megválogatom milyen személyekkel ismerkedem stb.

Mentalitástól a kommunikációig, eszmecserékig.

S lényegtelen mennyi van kinek a zsebében, a kérdés az mennyi van a fejében és szívében.

2022. júl. 13. 10:56
 12/16 anonim ***** válasza:
55%
Nehéz megítélni a vagyon értékét főleg mostanában, mert nagyon ingadozhat. Most van közel 1 millió dollárom, de ez egyrészt nem sok pénz, másrészt lehet egy fél év múlva már csak 800 ezer lesz, vagy 1,2.
2022. júl. 27. 06:41
 13/16 anonim ***** válasza:
Igen, itt vagyok. Ilyen 8 millió kb a vagyonom.
2022. júl. 27. 15:04
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak egy proli kérdés volt vagy trollkodás? Jön a kérdésre egy válasz, amit lehúznak. Vajon miért?
2022. júl. 27. 21:29
 15/16 anonim ***** válasza:

Ki számít milliomosnak?

Nekem van 1 millió 200 ezer a számlámon úgy hogy még nem kaptam fizetést, meg van egy panellakásom ami ér 40 milliót és van rajta 15 millió hitel akkor én most milliomos vagyok?

Én nem tartom magam annak, de ha te igen, akkor ja, helló itt vagyok :D

2022. aug. 6. 11:24
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Klasszikusan a milliomos kifejezés a millió dollárra vonatkozik:) Azaz kb 380-400 millió forintnál kezdődik, de legalább vagyonban nem készpénzben.
2022. aug. 6. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!