Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Csak én útálom a semmire...

Csak én útálom a semmire meggazdagodott, nagyképű embereket? Én egyszerűen gyűlölöm mindet.

Figyelt kérdés
Például ha meglátom, hogy jön szembe egy 30 milliós Merci vagy BMW, tuti bemutatok neki. Nem érdekel. 10/9 gazdag soha nem tett le az asztalra semmit, csak lopással és csalással gazdagodott meg!

2022. dec. 26. 17:01
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
6%

Teljesen igazad van!

Bemutatni nem szoktam, de szívesen megdobnám festék bombával a kocsijukat, ha nem járna érte büntetés. Péniszt firkálnék a motorháztetőre, meg hasonlók. Ezeken a csínyeken már biztos nem nevetne a nyolcas válaszoló sem a párjával.

2022. dec. 28. 19:19
 32/41 anonim ***** válasza:
95%
kőműves, fodrász mind röhögve keresnek milliókat havonta. pl a fodrászom most vett X5-ös BMW-t zsír újonnan
2022. dec. 29. 18:05
 33/41 anonim ***** válasza:
Ők befuttattak egy-egy bizniszt, amit a legtöbb szaktársuk nem tesz meg. Főleg mert nem képesek rá, és nem képesek megtanulni se.
2022. dec. 30. 08:16
 34/41 A kérdező kommentje:
33...befutottak...hívjuk így.Inkabb lopnak, csalnak de hagyjuk. Én diplomával napi 8 órát gürizek (jó hétvégén és ünnepnapokon nem dolgozom legalább) és hazaviszik 210-et. A lényeg hogy rohadtul nem az elvégzett munkával arányosak a bérek ebben a csöves országban!
2022. dec. 30. 10:25
 35/41 anonim ***** válasza:
92%
Miért nem vállalkozol? Egyik ismerősöm most csinált egy kis palacsintázót minimális befektetéssel és 3 hét alatt 2,5Millió Ft-ot keresett vele
2022. dec. 30. 10:30
 36/41 anonim ***** válasza:
Hallod csupi, amióta bűnözés létezik, azóta aránytalanul jól is fizet, ezért csinálják. Ezen feszülsz b+. Oké, bizonyos körökbe kerülve nulla kockázattal lehet mutyizni, de szerinted meddig, a végtelenségig? Az nem lesz biztos soha behajtva minimum az ilyen kisvállalkozásokon meg kis egyesületeken? Elég egy jót brüsszelezni most is, és simán megcsinálhatnák még ezt is. Egyszer kell érdekeltnek lenniük benne.
2022. dec. 30. 10:35
 37/41 anonim ***** válasza:

A vállalkozáshoz ötlet is kell. Az ismerősöd csinált egy palacsintázót. De honnét szedte az ötletet?

Mert ha nekem eszembe is jutott volna a palacsintázó ötlete, valószínűleg bele sem kezdtem volna, mondván úgysem lenne rá kereslet... 100%, hogy már a gondolat megjelenésekor temettem volna az ötletet, hisz egy palacsintázóban semmi érdekes sincsen. Miért lenne rá igénye az embereknek?

Másrészt egyből jönnek a gondolatok, hogy az első kanyarban jönni fog a konkurencia, egy nagytőkés, aki csináltat egy sokkal nagyobb és jobb palacsintázót.

Tehát honnét az ötlet és honnan tudta az illető, hogy lesznek vevői?

2022. dec. 30. 11:11
 38/41 anonim ***** válasza:
Csak belevágott és kaszál vele, de nagyon sok ilyen példám van az ismerősi körökből. Sok korlátolt ember csak sír munkavállalóként, vállalkozással pedig milliókat kaszálnak mások
2022. dec. 30. 11:33
 39/41 A kérdező kommentje:
Persze, Pesten a Váci utcán megéri , a hülye angol turista megveszi a 30 forintból kijött palacsintat 2 ezerért is. Mondjuk pl Katymáron vagy Fehérgyarmaton már nem igazán...
2022. dec. 30. 12:13
 40/41 anonim ***** válasza:
91%

"Sok korlátolt ember csak sír munkavállalóként,vállalkozással pedig milliókat kaszálnak mások"

A sok korlátolt ember valójában amiatt nem vállalkozik, mert "csak úgy belevágni" egy vállalkozásba óriási kockázat.

Ennyi erővel nyithatnék retro számítógép boltot, mert igény van rá. Az más kérdés, hogy a piacon lévő szereplők mellett lehettséges, hogy nem férek meg. Az mellékes, hogy van-e rá akkora igény, hogy megérje belevágni...stb

Tehát csak kell egy ötlet! Retro PC bolt

Utána csak bele kell vágni. Ezt a részét meghagyom neked, tessék, vidd az ötletet. Ha ez tényleg ilyen egyszerű, úgyis kitalálok 100 másikat.

2022. dec. 30. 12:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!