Csak én útálom a semmire meggazdagodott, nagyképű embereket? Én egyszerűen gyűlölöm mindet.
Teljesen igazad van!
Bemutatni nem szoktam, de szívesen megdobnám festék bombával a kocsijukat, ha nem járna érte büntetés. Péniszt firkálnék a motorháztetőre, meg hasonlók. Ezeken a csínyeken már biztos nem nevetne a nyolcas válaszoló sem a párjával.
A vállalkozáshoz ötlet is kell. Az ismerősöd csinált egy palacsintázót. De honnét szedte az ötletet?
Mert ha nekem eszembe is jutott volna a palacsintázó ötlete, valószínűleg bele sem kezdtem volna, mondván úgysem lenne rá kereslet... 100%, hogy már a gondolat megjelenésekor temettem volna az ötletet, hisz egy palacsintázóban semmi érdekes sincsen. Miért lenne rá igénye az embereknek?
Másrészt egyből jönnek a gondolatok, hogy az első kanyarban jönni fog a konkurencia, egy nagytőkés, aki csináltat egy sokkal nagyobb és jobb palacsintázót.
Tehát honnét az ötlet és honnan tudta az illető, hogy lesznek vevői?
"Sok korlátolt ember csak sír munkavállalóként,vállalkozással pedig milliókat kaszálnak mások"
A sok korlátolt ember valójában amiatt nem vállalkozik, mert "csak úgy belevágni" egy vállalkozásba óriási kockázat.
Ennyi erővel nyithatnék retro számítógép boltot, mert igény van rá. Az más kérdés, hogy a piacon lévő szereplők mellett lehettséges, hogy nem férek meg. Az mellékes, hogy van-e rá akkora igény, hogy megérje belevágni...stb
Tehát csak kell egy ötlet! Retro PC bolt
Utána csak bele kell vágni. Ezt a részét meghagyom neked, tessék, vidd az ötletet. Ha ez tényleg ilyen egyszerű, úgyis kitalálok 100 másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!