Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Csak én útálom a semmire...

Csak én útálom a semmire meggazdagodott, nagyképű embereket? Én egyszerűen gyűlölöm mindet.

Figyelt kérdés
Például ha meglátom, hogy jön szembe egy 30 milliós Merci vagy BMW, tuti bemutatok neki. Nem érdekel. 10/9 gazdag soha nem tett le az asztalra semmit, csak lopással és csalással gazdagodott meg!

2022. dec. 26. 17:01
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
97%

Ne általánosíts.

Csak a belsô világodat mérgezed vele.

2022. dec. 26. 17:05
 2/41 anonim ***** válasza:
87%

Èpìtőiparban vagyok mérnök

Igaz én nem keresek kimagaslóan mert alkalmazott vagyok. De aki saját lábra mer állni azt becsülöm érte, és ha sikerül neki valószínűleg előrébb is jár mint én. Helyszini munkákon dolgozom, szezonban egy jó köműves simán hazavitt havi egy misit ha nem többet. Szoval csak meg kell talalni, hogy mivel lehet kitorni az alkalmazotti létből.

2022. dec. 26. 17:06
 3/41 anonim ***** válasza:
100%
Valoszinuleg van rajtad kivul mas is a ~8 milliard emberbol, aki utalja oket.
2022. dec. 26. 17:11
 4/41 anonim ***** válasza:
98%
Én nem utálom, hanem irigylem őket.
2022. dec. 26. 17:12
 5/41 A kérdező kommentje:
Irigy vagyok? Igen, de letojom. Ha más milliós fizetéseket kap és csak a t.két vakargatja, meg cserélgeti havonta a 30 milliós kocsikat...szóval remélem nekihajt az első fának vele!Ma is miután bemutattam a k.csög luxus mercisnek, még ő fordult vissza és fenyegetőzött, ne nem fogok megijedni senkitől, csak mert neki pénze van!
2022. dec. 26. 17:12
 6/41 A kérdező kommentje:
Megtanítanám az összes nagyképű milliomos, semmire meggazdagodott r.adéknak, milyen 210 ezerből vegetálni!
2022. dec. 26. 17:16
 7/41 anonim ***** válasza:
93%
Ezzel a mentalitással ne csodalkozz hogy ott tartasz ahol....
2022. dec. 26. 17:27
 8/41 anonim ***** válasza:
86%

Ja, te vagy a kis hülyegyerek, aki állandóan bemutogat. Jót szoktunk röhögni rajtad a párommal. ;)

Ha szerinted nem csinál semmit, és csak a t*két vakargatja.. akkor te miért nem vakargatod a sajátodat.. ha ennyire jól fizet? Várj, biztos önjelölt mazochista vagy?

2022. dec. 26. 17:30
 9/41 anonim ***** válasza:
91%
Agresszív buta paraszt. Gondolom nőd sincs.
2022. dec. 26. 17:30
 10/41 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem kap milliókat tökvakarásért. Ezt csak te hiszed. Ha ez igaz lenne, akkor te is meg tudnád csinálni. Azért utálod őket, mert nekik megvolt a lehetőség, amit ki is használtak, sokat kockáztatva. Te meg nem.

Senki nem lesz gazdag anélkül, hogy sokat dolgozna érte és sokat kockáztatna. Max aki örököl, de azt sem lehet fenntartani munka nélkül.

Kicsit gondolkozz el azon, hogy mit jelent a vagyonodat kockáztatni, aztán majd megérted, miért esik jól a siker után beülni a BMW-be. Ha nem sikerül, akkor még jön a krach, de ugye te azt nem látod, csak azokat, amikor sikerül. De az kb 1 a 10-hez vagy 100-hoz...

2022. dec. 26. 17:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!