Csak én útálom a semmire meggazdagodott, nagyképű embereket? Én egyszerűen gyűlölöm mindet.
Ne általánosíts.
Csak a belsô világodat mérgezed vele.
Èpìtőiparban vagyok mérnök
Igaz én nem keresek kimagaslóan mert alkalmazott vagyok. De aki saját lábra mer állni azt becsülöm érte, és ha sikerül neki valószínűleg előrébb is jár mint én. Helyszini munkákon dolgozom, szezonban egy jó köműves simán hazavitt havi egy misit ha nem többet. Szoval csak meg kell talalni, hogy mivel lehet kitorni az alkalmazotti létből.
Ja, te vagy a kis hülyegyerek, aki állandóan bemutogat. Jót szoktunk röhögni rajtad a párommal. ;)
Ha szerinted nem csinál semmit, és csak a t*két vakargatja.. akkor te miért nem vakargatod a sajátodat.. ha ennyire jól fizet? Várj, biztos önjelölt mazochista vagy?
Senki nem kap milliókat tökvakarásért. Ezt csak te hiszed. Ha ez igaz lenne, akkor te is meg tudnád csinálni. Azért utálod őket, mert nekik megvolt a lehetőség, amit ki is használtak, sokat kockáztatva. Te meg nem.
Senki nem lesz gazdag anélkül, hogy sokat dolgozna érte és sokat kockáztatna. Max aki örököl, de azt sem lehet fenntartani munka nélkül.
Kicsit gondolkozz el azon, hogy mit jelent a vagyonodat kockáztatni, aztán majd megérted, miért esik jól a siker után beülni a BMW-be. Ha nem sikerül, akkor még jön a krach, de ugye te azt nem látod, csak azokat, amikor sikerül. De az kb 1 a 10-hez vagy 100-hoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!