Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nagyképűek az irodisták?

Miért nagyképűek az irodisták?

Figyelt kérdés
Futárként, hiába viszek-hozok nekik naponta cuccokat a kényelmes irodájukba, van aki még köszönni se tud, borravalóról meg már álmodni sem merek..
2018. júl. 25. 19:41
 1/9 anonim ***** válasza:
86%

S ez számodra ennyire megalázó, hogy valaki nem köszön?

Fura, engem soha nem idegesített, hogy valaki nem köszön.

Ettől több leszel vagy ő több lesz? Több lesz tőle a fizetésed? Nem hiszem...

Csak saját magad ostorozod vele. Főleg akkor, ha bármilyen elismerést vársz egy idegentől.

A borravaló meg már csak ilyen. Igazából vállaltad, hogy nem 100%-os aránnyal fogsz borravalót kapni.

Ezt dobta a gép.. sajnos.

2018. júl. 25. 19:44
 2/9 anonim ***** válasza:
63%
Unalmas lenne az élet, azért.
2018. júl. 25. 20:30
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Nem kell minden "irodistát" ezzel minősíteni, sok különböző ember van plusz nem lehet mindenkinek mindig jó kedve. Mondjuk borravalót én se adnék, mert én fizetésért dolgozok és feltételezem, hogy a futár is fizetésért dolgozik, nem borravalóért.
2018. júl. 25. 21:34
 4/9 anonim ***** válasza:
85%
Cégnek rendel, nem magának (vannak kivételek) a sajátjábol nem fog adni borravalót. Legtöbb helyen fillérre pontosan van anéhány céges pénz.
2018. júl. 25. 21:57
 5/9 anonim ***** válasza:
83%
Ha a borravaló is a számla része akkor nyilván fizetni kell. Feketén hogy fizessen?
2018. júl. 25. 23:27
 6/9 anonim ***** válasza:
76%

Én is "leszoktam" a borravalóról. Postásnak, futárnak, fodrásznak, újságosnak... Elegem lett. Több kiló kenyér árát osszam szét, mert társadalmi elvárás!?!?!?!

A fodrász annyit kap, amennyit kér. A postás fizetésért dolgozik (nem érdekel, hogy kevesli, én is keveslem a sajátom), és így tovább.

Doki se kap hálapénzt...

2018. júl. 26. 05:22
 7/9 anonim ***** válasza:
34%
Nem vagyok irodista de még soha fel sem merült bennem hogy borravalót adjak.
2018. júl. 26. 12:29
 8/9 anonim ***** válasza:
81%
Én annyi borravalót adok amennyit én kapok, 0ft
2018. júl. 26. 12:29
 9/9 anonim ***** válasza:
88%

Te köszöntél mindenkinek?

Te adtál annak borravalót, aki átvette tőled a csomagot?

Mindketten a munkátokat végeztétek, te leszállítottad és ő pedig átvette... Miért nem adtál te neki borravalót?

2018. júl. 26. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!