Miért ilyen nagyképűek a kamionsofőrök?
Na most megmondta egyből a kamionos mert ő mindent jobban tud, kb. ez a mentalitás: én kamionos vagyok én vagyok a király, a többiek senkik.
Meg ezek a sztorizgatások folyton, hogy minden cégnél ahová szállítanak milyen nagy királyok, elküldenek mindenkit a p*csába, nekik senki nem parancsolhat.
Én nem vagyok kamionos. Ha komolyan érdekel tudok ajánlani egy csatornát. Itt meglátod mennyi igaz abból, hogy "beütöd a GPS-be, oszt mész".
Én akiket ismerek, azok se kutyája, se macskája.
De ki is állna össze velük, mikor 2-3 heteket távol vannak, úgy keresnek kb. 400-at.
Én télen-nyáron légkondis fűtött helyen melózom, így kapok kb. 200-at, munka után a családommal vagyok.
Szerencsétlen flótások...
Egyik srác az utcából kamionos, mesélte, hogy elege van már a hatóságok elöli bujkálásból, mert a rakott kamion, az MINDIG túlsúlyos.
Kinek hiányzik ez?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!