Csak én útálom a semmire meggazdagodott, nagyképű embereket? Én egyszerűen gyűlölöm mindet.
Lenne pár kérdésem.
Mi a végzettséged?
Tettél e bármit életed során, hogy jobban menjen a sorod?
Engem mozivált mindig is az, ha valakiz pl 30 milkás autóba láttam.
Motivált arra, hogy ha ő képes rá, én is. A lehetőség mindenkinek adott.
Aztán vagy él vele vagy nem.
Magától semmi sem hullik az ölünkbe.
Egyedül élek 17 éve, mégis 140 milliós vagyonom van a semmiből indulva. Tanultam, kockáztattam, tanultam, és mertem előre menni. Semmilyen támogatást soha nem kaptam sem a szüleimtől sem az államtól.
Amíg mástól várod a megváltást, addig szegény is maradsz.
Még egyszer meg kérdezem.
Mi a végzettséged?
Hol dolgozol, amivel 210bőp élsz?
Nem a többiek hibája, hogy egy életképtelen lúzer vagy aki semmire nem vitte és sz*rul keres.
Valószínűleg a BMW-s, Mercis, vagy úgy ámblokk az átlag gazdag ember pont nem foglalkozik vele, hogy te bemutatsz neki, mert míg ő évente több alkalommal megy luxusutazásokra, addig te poshadsz a saját ingerszegény, gyűlölettel teli, szánalmas életedben. :)
#12 Azt se tudod miről beszélsz.. 25 alatti szja mentességből nem fog senki se 30 milliós autót venni, csokból és babaváróból sem, mert azt csak lakásra költhetik. Nyugdíjakról ne is beszéljünk.
"nincs lehetőség"
A lehetőség mindenkinek ott van. Csak valaki észreveszi és él vele, más meg kifogásokat gyárt ás másokat hibáztat, mint te.
Tehát a végzettséged nem osztod meg.
Kitalálom. 8 álltalános. Egy gyárban melózól 4 műszakban, 210ért tele vagy adóssággal, és gyűlölsz mindenkit aki nálad többre vitte.
Párod sincs, vagy ha volt/van ő is hasonló mentalitású.
Be se kell vallanod, kb biztosra veszem, hogy így van.
A milliókért tenni kell.
Nem minden esetben, pl lottó, vagy örökség. De utóbbi két esetben is ritka az, hogy a milliók boldogítanak is.
Hiába vagy irígy, hiába mutogatsz be tehetős embereknek. Bármilyen is az életed, azt egyedül magadnak köszönheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!