Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Csak én útálom a semmire...

Csak én útálom a semmire meggazdagodott, nagyképű embereket? Én egyszerűen gyűlölöm mindet.

Figyelt kérdés
Például ha meglátom, hogy jön szembe egy 30 milliós Merci vagy BMW, tuti bemutatok neki. Nem érdekel. 10/9 gazdag soha nem tett le az asztalra semmit, csak lopással és csalással gazdagodott meg!

2022. dec. 26. 17:01
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%

Lenne pár kérdésem.

Mi a végzettséged?

Tettél e bármit életed során, hogy jobban menjen a sorod?

Engem mozivált mindig is az, ha valakiz pl 30 milkás autóba láttam.

Motivált arra, hogy ha ő képes rá, én is. A lehetőség mindenkinek adott.

Aztán vagy él vele vagy nem.

Magától semmi sem hullik az ölünkbe.

2022. dec. 26. 17:33
 12/41 anonim ***** válasza:
84%

Egyedül élek 17 éve, mégis 140 milliós vagyonom van a semmiből indulva. Tanultam, kockáztattam, tanultam, és mertem előre menni. Semmilyen támogatást soha nem kaptam sem a szüleimtől sem az államtól.

Amíg mástól várod a megváltást, addig szegény is maradsz.

2022. dec. 26. 17:39
 13/41 anonim ***** válasza:
97%

Még egyszer meg kérdezem.

Mi a végzettséged?

Hol dolgozol, amivel 210bőp élsz?

2022. dec. 26. 17:39
 14/41 anonim válasza:
95%

Nem a többiek hibája, hogy egy életképtelen lúzer vagy aki semmire nem vitte és sz*rul keres.

Valószínűleg a BMW-s, Mercis, vagy úgy ámblokk az átlag gazdag ember pont nem foglalkozik vele, hogy te bemutatsz neki, mert míg ő évente több alkalommal megy luxusutazásokra, addig te poshadsz a saját ingerszegény, gyűlölettel teli, szánalmas életedben. :)

2022. dec. 26. 17:47
 15/41 anonim ***** válasza:
94%

#12 Azt se tudod miről beszélsz.. 25 alatti szja mentességből nem fog senki se 30 milliós autót venni, csokból és babaváróból sem, mert azt csak lakásra költhetik. Nyugdíjakról ne is beszéljünk.

"nincs lehetőség"

A lehetőség mindenkinek ott van. Csak valaki észreveszi és él vele, más meg kifogásokat gyárt ás másokat hibáztat, mint te.

2022. dec. 26. 17:57
 16/41 A kérdező kommentje:
15...nem foglalkozik vele, de legalább nekem jól esik :) és be is fogok mutatni nekik ezentúl is!
2022. dec. 26. 18:11
 17/41 anonim ***** válasza:
95%
#17 hát akkor legyen ez az életed célja. Semmit nem érsz el vele. Te sem fogod magad jobban érezni tőle...
2022. dec. 26. 18:13
 18/41 anonim ***** válasza:
96%
#17 mi meg jót röhögünk a hülye fejeden ezentúl is.. ;)
2022. dec. 26. 18:17
 19/41 anonim ***** válasza:
94%

Tehát a végzettséged nem osztod meg.

Kitalálom. 8 álltalános. Egy gyárban melózól 4 műszakban, 210ért tele vagy adóssággal, és gyűlölsz mindenkit aki nálad többre vitte.

Párod sincs, vagy ha volt/van ő is hasonló mentalitású.

Be se kell vallanod, kb biztosra veszem, hogy így van.

A milliókért tenni kell.

Nem minden esetben, pl lottó, vagy örökség. De utóbbi két esetben is ritka az, hogy a milliók boldogítanak is.

Hiába vagy irígy, hiába mutogatsz be tehetős embereknek. Bármilyen is az életed, azt egyedül magadnak köszönheted.

2022. dec. 26. 18:24
 20/41 A kérdező kommentje:
20...nem talált...tanári diplomám van, amivel kb kitörölhetem a valagam egy Csongrád megyei suliban tanárként. De nyáron végre itt hagyom ezt a csöves pályát és lehet hogy az országot is. Ausztriában legalább nem éhbérért gürizek tovább, német tudással.
2022. dec. 26. 18:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!