Mennyit fizessek két napi munkáért?
Figyelt kérdés
Új bútorok becipeléséről, összerakásáról (két ágy és egy éjjeliszekrény - a maradékot összeraktam egyedül), a régiek kicipeléséről és szeméttelepre elviteléről (kocsival, kb. a szomszédba) van szó. Összesen másfél, jóindulattal két nap volt az egész. Én is segítettem végig a pakolásban, szerelésben, kaját és kávét adtam.
Ti mennyit fizetnétek ezért? Nem akarok túl keveset se, de túl sokat se. Annyit, ami reális lenne. Egy 20-25 ezer rendben lenne?
2022. dec. 21. 12:30
1/7 anonim 

válasza:

Kinek? Nem mindegy, hogy barát, rokon, szomszéd, munkás stb az illető.
2/7 A kérdező kommentje:
Az albérletem tulaja.
2022. dec. 21. 12:53
3/7 A kérdező kommentje:
Mármint én vagyok a bérlő, és ő a tulaj.
2022. dec. 21. 12:54
5/7 anonim 

válasza:

Utánfutó bérleti díja 5-6000.-/nap
Rakodásért munkásnak olyan 4000/fő/óra
Kié az autó?
A napi 25 az korrekt.
6/7 Senior Séf 

válasza:

A napi 25 valóban korrekt, de a leírtakon mi a ménkű került két napi munkába?
7/7 anonim válasza:
Összesen 30nál nehogy többet, mi lenne ezen legalább 50 ezer? Egyiptomba kellett vinni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!