I hogy tudtok megelni sporolni felre tenni sajat hazat lakast stb venni? En itt vagyok 27 evesen es sehogy amit keresek elmegy kaja szamla haziallat nagyon minimalisat koltok pl kell akkor egy cipo kabat ilyesmi elegem van?
Ki van a tokom hogy soha a budos eletben nem lesz sajat hazam mert nem tudok venni nincs mibol keresek 250-300et de hat basszus elmegy a rossebb egye meg. .T
i hogy tudtok ezek mellett sporolni vagy valami hitel meg ha nem tudod fizetni akkor majd jon a kilakoltatas azt cseszheted az egeszet szoval az nem erdekel.
#8 én sem kaptam.Középiskolában már suli mellett diákmelóztam. Első egyetem mellett diákhitel + este és hétvégén munka (nyomda, kertészkedés, tesco). A második szakot már távoktatásban végeztem költségtérítésen szakmabeli munka mellett.
Mindenkinek adott a lehetőség, nehéz de adott. Az biztos, hogy hatásosabb mint nyavajogni, hogy valami nem jó.
"Nekem marhara nem volt lehetosegem elmenni egyetemre meg felsofoku suliba muszaj voltam 18 evesen eltakarodni dolgozmi"
Ne haragudj, ez kifogás. Nekem nemhogy el kellett mennem dolgozni érettségi után, de még el is kellett költöznöm, a sz*ros gyári minimálbéres fizetésemből kellett albérleti szobát fizetnem és megélnem. 70 ezer körül kaptam és 28 volt a szoba rezsivel.
Emellett mégis eljártam levelezőn tanulni egyetemre.
Hát, vállalj plusz munkát. Illetve keress egy jobb szakmát, ha azt érzed itt most kimaxoltad a lehetőségeidet. Nem muszáj diplomásnak lenni, sok más munka is van, amiben tudsz fejlődni.
De valószínűleg örökre elfelejtheted azt, hogy ilyen fizetéssel Bp-n lakást vegyél. De nyugi, az is, aki 2x annyit keres, mint Te.
Figyelj, nem kötelező Budapesten élni. 300 ezret vidéken is meg tudsz keresni, ott garantáltan nem 50 millió forint egy 55 nm-es lakás... plusz tedd hozzá, hogy a legtöbb saját ingatlannal rendelkező fiatal vagy már házas (tehát van 2 vagyon), a hitel felvétele az szinte biztos benne van, sokakat meg a szüleik támogatnak.
Egyedül, ebben az országban 0 segítséggel ma már lehetetlen saját ingatlanhoz jutni. Ezt el kell engedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!