Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » I hogy tudtok megelni sporolni...

I hogy tudtok megelni sporolni felre tenni sajat hazat lakast stb venni? En itt vagyok 27 evesen es sehogy amit keresek elmegy kaja szamla haziallat nagyon minimalisat koltok pl kell akkor egy cipo kabat ilyesmi elegem van?

Figyelt kérdés

Ki van a tokom hogy soha a budos eletben nem lesz sajat hazam mert nem tudok venni nincs mibol keresek 250-300et de hat basszus elmegy a rossebb egye meg. .T

i hogy tudtok ezek mellett sporolni vagy valami hitel meg ha nem tudod fizetni akkor majd jon a kilakoltatas azt cseszheted az egeszet szoval az nem erdekel.

2022. dec. 14. 08:07
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Masoknak huszon harminc evesen sajat hazuk tobb millios autojuk van stb meg vigyorognak mjnden happy hat kapjak be tovig.
2022. dec. 14. 08:08
 2/15 anonim ***** válasza:
37%
Keresel jobban fizetö állást és csökkented a kiadásaidat. A z, hogy "elmegy" nem indok, meg kell tanulni a pénzt rendesen kezelni
2022. dec. 14. 08:20
 3/15 anonim ***** válasza:
67%
A doktor miniszterelnök úr megmondta: keress többet.
2022. dec. 14. 08:23
 4/15 anonim ***** válasza:
15%
Legyél Messi
2022. dec. 14. 08:28
 5/15 anonim ***** válasza:
29%
Én keményen tanultam az egyetemen, dolgoztam és tepertem. Kapd be te tövig baba
2022. dec. 14. 09:49
 6/15 krwkco ***** válasza:
75%

1. Rosszkor születtél.

2. A lakhatás egy életre szóló szolgáltatás. Egy élet keresetének jelentős része kell hozzá, hogy előre kifizesd. Tehát vagy kölcsönt veszel fel a jövőbeli keresetedre, vagy csak annyit fizetsz ki, amennyt éppen igénybe veszel = lakbér. Legalábbis normális gazdasági körülmények között így kell, hogy működjön. Amik nálunk itt és most nincsenek.

3. Ez a magyarázat is normális, gondolkodó embereknek szól. Nem csodálkoznék, ha semmibe vennéd.

2022. dec. 14. 11:39
 7/15 anonim ***** válasza:
86%
Akinek 30 évesen saját lakása van az vagy szerencsés volt és kapott szülői támogatást, vagy tanult és kihajtotta a belét jól fizető munkával. Egyik szerencsés a másik pedigcsak tesz a céljaiért. Mindenkinek adott a második lehetőség.
2022. dec. 14. 12:07
 8/15 A kérdező kommentje:
Nekem marhara nem volt lehetosegem elmenni egyetemre meg felsofoku suliba muszaj voltam 18 evesen eltakarodni dolgozmi ha.enni akartam meg az elott diakmunkazni suli mellett folyamatosan egyetemet fizetni orultwm ha ettem mrg vettem egy par cipot szuloi tamogatast hirbol.sem.ismerem errol ennyit.
2022. dec. 14. 13:09
 9/15 A kérdező kommentje:
Csokkentsem a kiadasaim ne egyek peldaul vagy a kutyamat ne oltassam be vagy dobjam ki a telefont a kukaba vagy mit csokkentsek blicceljek a bkv jaratain? Mi a szart csokkentsek ezen de komolyan beszarok az embereken sok takonyank anyu apu telibe kinyalja a segget hogy kapjak be a tokomet.
2022. dec. 14. 13:11
 10/15 A kérdező kommentje:
Lassan mar ah ember megelni sem tud ezert nem ertem hogy a oicsaba van 30 40 50 vagy megotbb millioja 30 korul valakinek sajat lakasra ...
2022. dec. 14. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!