Home officeban mindenki "csintalankodik"?
A csintalankodás alatt azt értem,hogy valami mást csinál.
Én szoktam, mosni, főzni.Egy kollégám meg filmet, sorozatot is néz munkaidőben.Mások kutyát sétaéltank, kiugranak a fogorvoshoz.
Én nem tudok 8 órán (vagy több időn) keresztül a munkára koncentrálni és ott üldögélni a gép előtt, kell néha mást is csinálom.Megszakítani a munkát.
Erre kiváló, amikor berakodok a mosógépbe, amikor meg végez kiteregetek.De, a főzés is az.

Attól függ mennyi a munka. Ha sok, akkor én meg tudom állni, hogy csak azzal foglalkozzak. Ha nincs olyan sok, akkor megcsinálom a napi házimunkát, mosok, kiteregetek, kipakolok a mosogatógépből stb.
Szerintem ez teljesen természetes, és a munkaadó is tisztában van vele.
Elmászkálni mérsékelten szoktam csak, max. olyan helyre, ahonnan fél órán belül vissza is érek.

Naná. Tegyük hozzá, míg állandóan irodába kellett járni, híroldalakat olvastam, amik elvonták a figyelmemet a napi feladatokról, de azon túl is állandóan a netet bújtam, terveket szövögettem, ezek miatt hosszabb távon is "lejöttem" a melóról. A tömeget is utáltam, inkább bedugtam a fülemet és nem kommunikáltam emberekkel.
Amióta van legalább részleges HO, ha benn vagyunk vagy rákapcsolok a munkára vagy mítingelünk egy jót. Itthon is több aktív periódusom van, amikor elmélyülten a munkára koncentrálok, nem kell egy idióta vihogását se hallgatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!