Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Home officeban mindenki...

Home officeban mindenki "csintalankodik"?

Figyelt kérdés

A csintalankodás alatt azt értem,hogy valami mást csinál.

Én szoktam, mosni, főzni.Egy kollégám meg filmet, sorozatot is néz munkaidőben.Mások kutyát sétaéltank, kiugranak a fogorvoshoz.

Én nem tudok 8 órán (vagy több időn) keresztül a munkára koncentrálni és ott üldögélni a gép előtt, kell néha mást is csinálom.Megszakítani a munkát.

Erre kiváló, amikor berakodok a mosógépbe, amikor meg végez kiteregetek.De, a főzés is az.

2022. dec. 9. 13:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
30%
Én nem szoktam
2022. dec. 9. 13:47
 2/12 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem mindenki így van, de így van ez a munkahelyen is. Értelemszerűen ott nem a mosógépbe pakolsz be, ehelyett kimész inni egy kávét, beszélgetsz a munkatársaiddal, elolvasod a híreket interneten, stb.
2022. dec. 9. 13:47
 3/12 anonim ***** válasza:
74%
Én nem szoktam, időm se lenne rá, annyi meló van
2022. dec. 9. 13:50
 4/12 anonim ***** válasza:
90%
El van végezve a munka? Ha igen, akkor fejre is állhatsz.
2022. dec. 9. 13:50
 5/12 anonim ***** válasza:
64%
Most jártam meg a karácsonyi vásárt
2022. dec. 9. 13:57
 6/12 anonim ***** válasza:
77%
Persze, mondjuk ennek nem tudom mi koze a home office-hoz, anno az irodaban is ugyanugy hallgattam zenet, neztem youtube videokat, kimentem boltba, kajalni, fogorvoshoz stb.
2022. dec. 9. 14:29
 7/12 anonim ***** válasza:
31%
En otthon abszolut nem tudok a munkaval foglalkozni, napi 1 max 2 orat toltok vele. Bent a cegnel 5-7 orat dolgozom effektiven. Ritkan vagyok ho-ban, ezen ritka alkalmakon vagy sajat munkaval, fozessel, ha atjon egy baratnom mert szinten ho-ban van szexszel, autoszerelessel, takaritassal foglalatoskodom. Ritkan benyomok valami sorozatot. De csak akkor vagyok otthon, ha a munka megengedi.
2022. dec. 9. 15:01
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mennyi a munka. Ha sok, akkor én meg tudom állni, hogy csak azzal foglalkozzak. Ha nincs olyan sok, akkor megcsinálom a napi házimunkát, mosok, kiteregetek, kipakolok a mosogatógépből stb.

Szerintem ez teljesen természetes, és a munkaadó is tisztában van vele.

Elmászkálni mérsékelten szoktam csak, max. olyan helyre, ahonnan fél órán belül vissza is érek.

2022. dec. 9. 15:34
 9/12 anonim ***** válasza:
86%
Persze, sot meg szexelunk is asszonnyal. Termeszetesen nem megy a munka karara sot, segít
2022. dec. 9. 15:49
 10/12 anonim ***** válasza:
80%

Naná. Tegyük hozzá, míg állandóan irodába kellett járni, híroldalakat olvastam, amik elvonták a figyelmemet a napi feladatokról, de azon túl is állandóan a netet bújtam, terveket szövögettem, ezek miatt hosszabb távon is "lejöttem" a melóról. A tömeget is utáltam, inkább bedugtam a fülemet és nem kommunikáltam emberekkel.

Amióta van legalább részleges HO, ha benn vagyunk vagy rákapcsolok a munkára vagy mítingelünk egy jót. Itthon is több aktív periódusom van, amikor elmélyülten a munkára koncentrálok, nem kell egy idióta vihogását se hallgatni.

2022. dec. 9. 18:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!