Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi lehet a gond, ha már kb 60...

Mi lehet a gond, ha már kb 60 állásra jelentkeztem, de sehova sem vettek fel?

Figyelt kérdés

A Profession.com-on van eddig 45 pályázatom, az indeeden jelentkeztem 9-re, meg volt pár, ahova a cég weboldalán keresztül jelentkeztem, szóval úgy kb 60 körül lehet.

Eddig 3 helyre hívtak be állásinterjúra, de végül ott sem engem vettek fel.

2022. dec. 9. 02:47
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

Próbálkoztam protekcióval, pl egy rokon beajánlott a munkahelyére, ahol dolgozik, leadta az önéletrajzomat a vezetőségnek, hogy ha van valami munka, akkor vegyenek fel, de azóta sem hívtak onnan sem. Pedig ez már 2 hónapja.

Akkor kéne tanulni valami normális szakmát. Beiratkozni OKJ-ra, felnőttképzésre vagy ilyesmire. A diplomával nem tudok mit kezdeni

2022. dec. 10. 13:37
 22/35 A kérdező kommentje:
Vagy letenni a taxis vizsgát és elmenni taxisofőrnek, ezen gondolkodtam még.
2022. dec. 10. 13:38
 23/35 anonim ***** válasza:
Nyelvekkel mi a helyzet?
2022. dec. 11. 08:16
 24/35 A kérdező kommentje:
Angol és német középfok megvan. Ahova behívtak állásinterjúra az is német nyelvű adminisztrátor volt. Meg egy másik pozíció volt, ahova angol kellett, ott azt mondták, hogy az angolom nagyon jó.
2022. dec. 11. 15:13
 25/35 anonim ***** válasza:

Válság közepén csilliárdos benzinárak mellett ne menj taxisnak!

Egyszer már elszúrtad, ülj le most és higgadtan gondold végig, hogy mi az, ami tényleg piacképes!

SSC-ken gondolkodj el, például, nyelvtudással jó lehet.

2022. dec. 11. 22:45
 26/35 anonim ***** válasza:

#24: Egy középfokú nyelvvizsgabizonyítvány kb. semmit nem jelent. Használni mennyire tudod? Mert ha a németet is el tudod gügyögni legalább egy kicsit, akkor irány egy SSC.

2022. dec. 12. 07:41
 27/35 anonim ***** válasza:
Ha tudsz angolul középfokon akkor irány egy ssc
2022. dec. 12. 08:24
 28/35 A kérdező kommentje:

Az lehetséges, hogy azért nem hívnak be sehova, mert túlképzettnek tartanak a diplomával?

Ahova behívtak interjúra, ott is megkérdezték, hogy miért nem abban helyezkedek el.

2022. dec. 14. 03:30
 29/35 anonim ***** válasza:
Ha olyan állásokba jelentkezel, ahova nem kell diploma, például árufeltöltő, akkor valóban csak macera, ha van diplomád. Emlékszem, amikor orvosi diplomás jelentkezett hozzánk titkárnőnek… nagyot néztünk (be se hívtuk). De nálad tényleg más gond van, a gyakorlat teljes hiánya. Gondolj bele: minden állásra jön 200 jelentkezés, ebből 199-nek már volt munkahelye, neked meg semmi. Miért pont téged hívnának be? Így megy ez.
2022. dec. 14. 04:05
 30/35 A kérdező kommentje:
Valahol más is elkezdi. Leteszik az érettségit és elmennek pályakezdőként dolgozni.
2022. dec. 14. 04:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!