Mi lehet a gond, ha már kb 60 állásra jelentkeztem, de sehova sem vettek fel?
A Profession.com-on van eddig 45 pályázatom, az indeeden jelentkeztem 9-re, meg volt pár, ahova a cég weboldalán keresztül jelentkeztem, szóval úgy kb 60 körül lehet.
Eddig 3 helyre hívtak be állásinterjúra, de végül ott sem engem vettek fel.
Próbálkoztam protekcióval, pl egy rokon beajánlott a munkahelyére, ahol dolgozik, leadta az önéletrajzomat a vezetőségnek, hogy ha van valami munka, akkor vegyenek fel, de azóta sem hívtak onnan sem. Pedig ez már 2 hónapja.
Akkor kéne tanulni valami normális szakmát. Beiratkozni OKJ-ra, felnőttképzésre vagy ilyesmire. A diplomával nem tudok mit kezdeni
Válság közepén csilliárdos benzinárak mellett ne menj taxisnak!
Egyszer már elszúrtad, ülj le most és higgadtan gondold végig, hogy mi az, ami tényleg piacképes!
SSC-ken gondolkodj el, például, nyelvtudással jó lehet.
#24: Egy középfokú nyelvvizsgabizonyítvány kb. semmit nem jelent. Használni mennyire tudod? Mert ha a németet is el tudod gügyögni legalább egy kicsit, akkor irány egy SSC.
Az lehetséges, hogy azért nem hívnak be sehova, mert túlképzettnek tartanak a diplomával?
Ahova behívtak interjúra, ott is megkérdezték, hogy miért nem abban helyezkedek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!