Mi lehet a gond, ha már kb 60 állásra jelentkeztem, de sehova sem vettek fel?
A Profession.com-on van eddig 45 pályázatom, az indeeden jelentkeztem 9-re, meg volt pár, ahova a cég weboldalán keresztül jelentkeztem, szóval úgy kb 60 körül lehet.
Eddig 3 helyre hívtak be állásinterjúra, de végül ott sem engem vettek fel.
A Profession eléggé haldoklik, az indeed hááát.. LinkedIn-en találtam minden jó lehetőségemet. Javaslom azt is próbáld ki.
A CV-ddel is gond lehet, az is lehet, hogy rosszul célzol, nem megfelelő a beküldött anyag az állásra, vagy teljesen pályakezdő vagy, ezer meg egy oka lehet ennek.
Milyen területen szeretnél elhelyezkedni?
Mennyi gyakorlatod van?
stb. stb.
Milyen diplomád van és milyen szakmai gyakorlattal rendelkezel? Ahol gyakorlatod volt, nem akarsz visszamenni főállásba? Milyen pozíciókat pályázol meg?
Hogyha elküldöd az önéletrajzod - személyes adataidat kisatírozva - szívesen átnézem és tanácsot adok.
Ennyi informécióból kellene megmondjuk?
Legalább az önéletrajzodat kellene látni
Gondolom nem voltál gyakornok, nulla tapasztalatod van, nem tudsz semmit felmutatni. Nincs miért téged behívni interjúra, amikor van helyetted 10 ezer jobb.
Először azt javaslom kérj segítséget ismerősöktől, rokonoktól, vagy ajánld fel magadat gyakornoknak tök ingyen. Kell, hogy valahol gyakorlatot szerezz, mert ez így sovánka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!